Pixabay

SVI IM SE RUGAJU: Kineski zoološki vrt umjesto vuka posjetiteljima pokušao podvaliti ovo, ljudi viču: ‘Dajte bar nabavite haskija’

Autor: M.P.

Zoološki vrt u središnjoj Kini mnoge je uzrujao nakon što su posjetiteljima pod vuka pokušali podvaliti psa.

Slike koje kruže društvenim mrežama pokazuju kako posjetitelj zoološkog vrta u provinciji Hubei obilazi nastambu s vukovima.

Snimio je životinju koja izgleda kao rotvajler kako leži u kavezu, a može ga se čuti kako govori: ‘Jesi li ti vuk?’.

Kratki video uskoro je postao viralan, a korisnici društvenih mreža ne prestaju s ismijavanjem čitave situacije.

No, čitava situacija dovela je do rasprave jesu li zoološki vrtovi neophodni u covid i post-covid eri s obzirom na njihovo održavanje, piše BBC.

Vuk je uginuo od starosti

Gospodin Xu, autor snimke, za Beijing News je rekao kako je osoblje parka upitao zašto se pas nalazi u vučjem kavezu, na što su mu rekli da je vuk uginuo od starosti. Zapolenik je to potvrdio lokalnim medijima rekavši da je pas, kojeg drže kao čuvara u parku, tamo samo privremeno.




No, kako Shine.cn portal kaže, natuknuo je da se zoološki vrt bori s financijama te da jednostavno nemaju dovoljno posjetitelja kako bi park nastavio s radom.

‘Barem nabavite haskija’

Incident je rasplamsao diskusiju na internetu. Mnogi kažu da ih je video dobro nasmijao, dok drugi kažu kako su šokirani, pa čak i malo žalosni.




“Barem nabavite haskija”, napisao je jedan aludirajući na činjenicu da bi ta pasmina barem nalikovala vuku. Neki su, pak, osjetili olakšanje kada su saznali da pas nije bio večera vukovima.

 

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.