Screenshot/Youtube

Misteriozni objekt uznemirio mještane: ‘Pao je s neba, nikada nismo vidjeli ništa slično’

Autor: Zlatko Govedić

Amerikanac Justin Clontz, radnik na održavanju terena, prošloga je tjedna pronašao zagonetni objekt dok je radio duž osamljene staze na imanju u vlasništvu The Glamping Collective u okrugu Haywoodu (Sjeverna Karolina, SAD).

Predmet, “dug oko 1 m i prilično težak”, morao je biti uklonjen s pomoću kosilice. Otkriće je pobudilo znatiželju lokalnog stanovništva. Mnogi tvrde da je “radnik naišao na misteriozni objekt koji bi mogao potjecati iz svemira“.

Neobično otkriće tek trebaju ispitati stručnjaci za zrakoplovstvo, što znači da mnoga pitanja trenutačno ostaju bez odgovora. Clontz tvrdi da kada se tako daleko hoda tom udaljenom stazom, teško je čuti bilo što u šumi, čak i nešto bučno.

Spaljena vlakna

“Da je objekt sletio negdje izvan staze u šumi, nikada ga ne biste pronašli, ali slučajno je sletio na stazu”, rekao je Clontz i dodao da bi to moglo objasniti zašto nitko nije prijavio da je čuo pad objekta.

Predmet na površini ima spaljena ugljična vlakna, metalne ploče za teške uvjete rada i debele vijke koji ga drže na okupu.

Vlasnik imanja The Glamping Collective, zaintrigiran otkrićem, planira kontaktirati stručnjake za zrakoplovstvo kako bi utvrdili podrijetlo predmeta te kako je završio na njihovom području.




Kako nagađanja rastu, misteriozni objekt postao je vruća tema među mještanima koji su željni odgovora. Zasad objekt ostaje enigma te nastavlja izazivati znatiželju i čuđenje u tom mirnom kutku Sjeverne Karoline.

Umjetna inteligencija već vara ljude: Pogledajte što radi softver tvrtke Meta




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.