Foto: Pexels/Ilustracija

Gospođa živi s 50 štakora i luda je za njima: Pogledajte ovaj genijalni video, to su njezine bebe

Autor: V.S

Neki vole pse, neki mace, neki gmazove, a neki… štakore! U moru videa na TikToku pronašli smo jednu gospođu koja baš jako voli ove glodavce, a u svom stanu ih ima čak 50.

Amerikanka Michelle Raybon tvrdi da su ove životinjice zapravo jako umiljate, a u njih se zaljubila još 2018. godine kada ih je odlučila udomiti, doduše u manjem broju nego sada.

No štakori su s vremenom dobili mladunčad i sad ih u njezinom domu obitava ravno 50 komada, 25 mužjaka i 25 ženki.

@biggieisis #Dirtyrat #tictockanimals #ratatouille ♬ good soup – jeys.

Njezine bebe

Ljubimci ove umirovljenice, kao što možete vidjeti na snimci koja je postala viralna, vole se kupati u sudoperu.

“Oni su moje bebe, oni ne mogu učiniti ništa loše. Svaki od njih ima svoju osobnost, a nekoliko njih se posebno ističe. Vrlo su društveni i kad ih hranite, svi dotrče. Neki mogu biti katkad manje prijateljski nastrojeni, ali većinom su vrlo druželjubivi”, kaže Michelle.

Svoje prve štakorčiće dobila je od uzgajivača u Teksasu, a iako se isprva htjela baviti uzgojem, s vremenom je prestala i sada su to njezini ljubimci.




@biggieisis #tictockanimals #ratsoftiktok ♬ original sound – Jack Napier

“Zato ih i imam toliko”, rekla je za Mirror.

Kad prijatelji ili znatiželjnici posjete Michelle, često su šokirani, ali tvrdi da ih “njezine bebe” često osvoje.




“Većina ljudi ima predrasude vezano uz štakore, misle da su prljave, bolesne životinje. Ipak, mnogi su se predomislili i iznenadili željom da ih imaju za kućne ljubimce”, otkrila je Michelle.

Deset pasmina koje su posebno osjetljive na toplinski udar: Pripazite na svoje ljubimce

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.