Foto: TikTok screenshot

Bio je sam u kući, a onda je uočio stravičan detalj: ‘Stari, trebaš pod hitno iseliti iz te kuće’

Autor: B. D.

TikToker iz Kanade koji na toj platformi nosi ime Reu Music sa svojim pratiteljima je podijelio jezivo iskustvo. Snimao se kako pleše, a naknadno je na snimci uočio zastrašujući detalj.

Na snimci se iza Reua koji pleše na stubištu može vidjeti jeziva prilika koja proviri iza ugla. Na snimci nije jasno o čemu je riječ, a Reu nije ništa primijetio sve dok nije ponovno pogledao snimku.

“Cijelu tu noć nisam dobro spavao. Na početku sam bio jako zabrinut, pretražio sam cijelu kuću i nisam našao ništa. Nema se tu gdje sakriti. I ne, nemam kućne ljubimce”, ispričao je Reu.

@soyeljuliolopez Algo ATERRADOR Observa a @reubix_cube Mientras Bailaba #paranormal #poltergeist #trend #viral #top #4u #fyp #fypシ #parati #ghost #horror #miedoyterror #trending #misterio #fantasma #embrujado #horrortok #shadowpeople ♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh

‘Stari, trebaš pod hitno iseliti’

“Ovo je zadnja stvar koju sam htio vidjeti u tri sata ujutro. Ne mogu spavati, ne znam kad ću ponovno moći spavati”, “Zaključao sam se u sobu i nikome ne otvaram vrata”, “Stari, trebaš pod hitno iseliti iz te kuće, očito je ukleta”, bili su neki od komentara na njegovu objavu.

Tajanstveni lik pojavio se na koncertu Taylor Swift: ‘Je li ovo zaista duh?’




Osim toga neki korisnici su istaknuli da je vjerojatno riječ o mački. Međutim Reu je naglasio da nema ključne ljubimce. Moguće je da mu je mačka ušla u kuću ako je prozor bio otvoren te da je izašla prije nego je pretražio kuću.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.