Foto: N1

Cappelli otkazao ‘Tjedan odmora vrijedan’ s 50-postotnim popustima za domaće turiste

Autor: dnevno.hr

Ministar turizma Gari Cappelli najavio je uoči sjednice užeg kabineta Vlade da će danas ili sutra, a nakon sastanka s predstavnicima hotelskih kuća te svih drugih dionika u turizmu, biti poznate mjere za ublažavanje situacije oko koronavirusa.

Rekao je da su trenutno zaustavljene sve marketinške akcije u turizmu te da se pripremaju konkretne akcije s posebnim marketinškim pristupom za sva tržišta kad se i ako se ona otvore.

Izrazio je nadu da će ćemo modele i mjere vidjeti već do vikenda, ali i da će se razgovarati i o boravišnoj pristojbi kao i „da se pokuša nešto kroz poreze”.

Kazao je i da se trenutno ne može provoditi program “Tjedan odmora vrijedan” s 50 postotnim popustima za domaće turiste, pogotovo ne dok se razmišlja o zatvaranju granica i dok ima novih slučajeva zaraze.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.