Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Zovu je VIP ginekologinjom: Porodila je supruge HDZ-ovih moćnika, WAG-sice i pjevačice

Autor: G.B.

Kći Mije Begović, Maja Lena Lopatny, na svom je Instagram profilu objavila prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom i svojim životnim partnerom, Karlom Šeparovićem.

“Sva lipota ovoga svita. Mabel“, napisala je Lena u opis fotografije i ujedno otkrila ime bebe koju je prije nekoliko dana rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Inače, bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević koju su počeli nazivati “VIP ginekologinjom”, s obzirom na to da su joj povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)




Celebrity doktorica

“Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. U potpunosti se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom”, kazala je Maja Lena sredinom siječnja i otkrila da je prvo sa suprugom podijelila radosnu vijest.

“Čim sam saznala da sam trudna prvo sam nazvala Karla, a odmah nakon i svoju mamu koju sam usrećila sa spoznajom da će postati baka. Bila je presretna i jako se raduje jednom malom biću u našoj obitelji. Imamo osjećaj kao da je nagoviještala da će se to dogoditi. Trenutačno joj društvo pravi naša četveronožna ljubimica, jednogodišnja kavalirka Mila, koja nas je sve šarmirala. Vidjet ćemo kako će ona prihvatiti činjenicu da će pažnja sada biti ipak više usmjerena na bebu, no sigurni smo da će se odlično slagati i da je pred nama jedan uzbudljiv period”, otkrila je tada kroz smijeh Maja.

Markantni suprug Doris Pinčić s filmskog platna danas ljubi Hrvaticu i živi holivudski san




Podsjetimo, doktorica Radošević porodila je i Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića. Nisu joj mogle odoljeti ni druge WAG-sice poput Vanje Modrić i Izabel Kovačić, a na svijet je donijela i najpoznatiju bebu u Hrvatskoj, ali i šire – malenog Blooma, sina pjevačice Maje Šuput i njenog supruga Nenada Tatarinova.

Povjerenje su doktorici Radošević dale i supruge naših poznatih političara. U njenu su ordinaciju ušle i supruga premijera Andreja Plenkovića – Anu Maslać Plenković, ali i Ana Karamarko.

Foto: Lana Slivar Dominic / HINA / POOL / CROPIX

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.