Foto: Twitter

(VIDEO) UŽAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Krvnički mučio jadnog psa, stigla ga instant karma

Autor: T. Š.

Društvenim mrežama proširila se jeziva snimka maltretiranja psa od strane muškarca koji ga je nemilosrdno mučio potezanjem za uši. Pas je glasno cvilio te se pokušao istrgnuti, no muškarac je bio jači i nije popuštao.

Ipak, karma ga je brzo sustigla. Muškarac je pred okupljenim ljudima nastavio mučiti psa, no u pomoć mu je stigla golema krava. Ne samo da je odgurnula psa iz ruku pomahnitalog krvnika, već je i muškarca oborila na tlo i izgazila.

Neočekivani borac iz Indije i pravi heroj tako je postala krava. Pogledajte kako je to izgledalo:

“Tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine”, stoji u Članku 205. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.




I u našoj zemlji nažalost smo svjedočili i svaki dan svjedočimo brutanom zlostavljanju, zanemarivanju i ubijanju životinja. Je li kazna od godinu dana zatvora dovoljna?

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.