Foto: Instagram

Živi u dvorcu kojega vežu za Majku Terezu, a uskoro stiže u Zagreb: ‘Nenametljiva sam i skromna’

Autor: I.D.

Srpska pjevačica Dragana Mirković najavila je koncert u Zagrebu za 3. svibnja 2024. godine. Nakon Aleksandre Prijović i Lepe Brene, tako će još jedna folk zvijezda nastupati u zagrebačkoj Areni. Mirković, inače jedna od najvećih regionalnih pjevačica, iduće godine slavi jubilarnih 40 godina karijere. “Ja se baš radujem što imamo koncert za jubilej. Nije li to divno?”, započela je Dragana.

“To je duplo slavlje, što je sjajno. Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama”, obećala je svojim zagrebačkim obožavateljima pred najavljeni koncert. 55-godišnja Dragana glasi za “damu bez skandala”. Na njenoj služenoj web-stranici piše kako “blistavu karijeru duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pjesmama, profesionalnom odnosu prema poslu i ljubavi prema muzici i publici”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

‘Meni je ponekad neugodno zvati ih fanovima’

Mirković je obećala da će u Zagrebu napraviti spektakl za pamćenje te je dodala kako to njezina publika i zaslužuje. “Imam fanove posvuda, koji su već moji prijatelji, meni je ponekad neugodno zvati ih fanovima, jer ih smatram prijateljima i borcima za mene kad mi je najteže. Oni su moja vojska”, poručila je za Extra Fm.




Marija Šerifović jednom rečenicom pokrenula šuškanja: ‘U našim životima imaju dva najznačajnija datuma’

“Poštena i prema sebi i prema drugima, nenametljiva i skromna, ali uporna i vrijedna, postala je miljenica publike i tu ljubav joj objeručke uzvraćaju”, hvali samu sebe još Dragana. Za Hrvatsku je vežu lijepe uspomene, a Dragana već od 2000. godine živi u dvorcu u Beču vrijednom oko 50 milijuna eura, pišu srpski mediji. Interijer svog luksuznog doma često pokazuje na društvenim mrežama, a hvali se i kako ga uredi u blagdanskom ruhu svake godine.




Dragana sa suprugom Tonijem, sinom Markom i kćeri Manuelom živi u zamku Ebenfurth. Interijer dvorca su supružnici zajedno sređivali, a odabirom namještaja se većinom bavio Toni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Njen dvorac ima čak 235 prozora

Naime, njihov dom je želio kupiti šeik za čak 200 milijuna eura, ali je Dragana ljubazno odbila njegovu ponudu. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jest da je u njemu nekada živjela Marija Terezija. Krajem 17. stoljeća ona je često boravila u njemu, a Dragana je izuzetno ponosna na luksuznu nekretninu.

Pjevačica je posebno ponosna na kupaonicu koja je kompletno ukrašena Swarovski kristalima. Jednom prilikom je istaknula kako ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

LANA JE IMALA SAMO 40 DANA… Dikan je nakon tragične smrti Ene Begović postao samohrani otac: ‘Otići s ovog svijeta, propiti se ili nastaviti sa životom?’

“Ne znam točno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom katu, u dijelu zamka u kojem planiramo živjeti, nalazi se velika balska dvorana. Dio prvog kata želimo pretvoriti u muzej i otvoriti ga za posjetitelje i školske izlete, ali ne namjeravamo naplaćivati ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahtijeva vrijeme, za što će biti zaduženi pravi umjetnici”, izjavila je svojevremeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Najbogatija među folkericama

Dragana poprilično zarađuje od glazbe. Izdala je 21 album i prodala njih 10 milijuna. No daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga. Tu je DM SAT, komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi upravo ona (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Dragana ima i tvrtku za prodaju luksuznih automobila marke Maybach. Osim svega nabrojenog, Dragana i suprug posjeduju brojne nekretnine, luksuzne automobile, satove, umjetnine… U srpskim medijima se spominje da je njezin suprug svu svoju imovinu prepisao na nju. U videu pogledajte što će se u svibnju iduće godine oriti Arenom Zagreb.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.