Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Žena doživjela jezivo iskustvo prije koncerta Tonyja Cetinskog: ‘Njegova supruga neumorno plakala’

Autor: Ivana Devčić

Hrvatski pjevač Tony Cetinski krajem svibnja rasprodao je Arenu Zagreb i oduševio mnoge. Iako je kasno započeo kampanju, nije očekivao da će rasprodati Arenu u samo par mjeseci. Na tome koncertu imao je niz gostiju, koji su raspametili Hrvate, Slovence i Makedonce. Tony je neumorno pjevao gotovo tri sata, a njegov bend svirao je najpoznatije hitove legendarnog pjevača.

Međutim, javila nam se jedna čitateljica i podijelila je nešto drugačije iskustvo od onog u Areni. Otkrila je kako je njen prvi koncert Tonyja Cetinskog započeo vrlo jezivo. Iskustvo koje je doživjela prije koncerta ovog domaćeg slavuja bilo je prošle godine, a Tonyjev koncert s bendom bio je u Biogradu na Moru.

“Išli smo partner i ja, jedva smo čekali da negdje uhvatimo Tonyjev koncert. Putovali smo kako bi malo uživali na moru i čuli Cetinskog uživo. Prije koncerta otišli smo prošetati i popiti piće u obližnji kafić. Dok smo pijuckali, šokirala sam se što sam vidjela. Čovjek je ležao mrav pokriven plahtom na plaži, vidjele su se samo noge. Njegova supruga neumorno je plakala”, započela je čitateljica.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

‘Da bi stvar bila bizarnija…’

“Odmah sam se zgrozila. Obitelj je sjedila na plaži i svi su bili shrvani, policajci su odmah digli onaj svoj šator i pokušali su sakriti jeziv prizor. Čovjek je, naime, umro na plaži u tom trenutku kada smo mi sjeli u kafić i pili svoje piće. Da bi stvar bila bizarnija, ljudi su okolo šetali, smijali se, jeli sladoled, gotovo nitko nije shvatio što se događa, ili ih nije bilo briga”, nastavila je.

“Nisam mogla doći sebi dosta dugo od toga, i sada ti nakon te scene odi na koncert Tonyja, kojeg smo toliko dugo čekali. Morali smo proći pored mrtvog tijela pokrivenog plahtom i pogledati tu utučenu suprugu, obitelj i policajce. Taj koncert Cetinskog zauvijek ću pamtiti. Rekla sam sama sebi da taj koncert ide preminulom čovjeku, koji je možda i sam htio biti na koncertu ili je samo šetao s obitelji predvečer na plaži”, otkrila nam je čitateljica ovaj nesvakidašnji prizor.

Sanja oduševila modne kreatore, ali ne i Hrvate: ‘Super je Sanjči, ali fali mi Kolinda’




Podsjetimo, Cetinski ovo ljeto vjerojatno ponovno nastupa po obali, a zasigurno koncert godine bit će mu onaj u zagrebačkoj Areni, kada je za tisuće svojih obožavatelja tri sata pjevao i priredio im pravi glazbeno-scenski spektakl uz pomoć brojnih gostiju. ”Ja sad tek dobivam dojmove onih koji su bili ispred, u publici, za koje znam da bi mi rekli da nešto ne valja. Ja nemam taj dojam, nisam lažno skroman, ali nemam taj dojam, imaš taj monitoring, opterećuješ se nekim stvarima. Ali kažu mi da je bilo super, ako je publika zadovoljna, i ja sam”, otkrio je Cetinski tada za IN magazin.




Autor:Ivana Devčić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.