Foto: screenshot Instagram

Zbog Hane Huljić doslovno je vrištala: ‘Predosjećala sam da će se to obistiniti’

Autor: Marija Tomić

Glazbenica Domenica Žuvela je za medije otkrila kakva joj je bila reakcija u trenutku objave druge trudnoće njezine najbolje prijateljice Hane Huljić Grašo. Naime Hana i Grašo su otkrili kako čekaju drugo dijete, sina, kojeg očekuju do kraja godine.

Nedavno je završio trodnevni spektakl ‘Melodije Jadrana’, koji se održavao u Galeriji Meštrović u Splitu. Cilj ovog spektakla je razviti odnosa s najkvalitetnijim izvođačima, autorima i glazbenicima, pa su tako jučer na zatvaranju viđena mnogo poznata lica iz domaćeg javnog života.

Među brojnim licima koja su se smjestila u središte pozornosit medija našla se i glazbenica Hana Huljić Grašo, koja se pojavila u zanosnom izdanju. Naime obukla je svjetloplavu svilenu haljinu koja je isticala njezin trudnički trbuh. Njezina kuma otkrila je neke detalje iz privatnog života, ali i glazbenog.

Foto: Nikola Vilic/CROPIX

Osvrt na Melodije Jadrana

“Premijerno sam izvela pjesmu “Navij na najjače” na Melodijama Jadrana i to pred publikom, a publiku najiskrenije najviše volim i ona mi je najvažnija. Imala sam toliko strahopoštovanja prema svemu ovome, pa pogledajte vi samo ovaj ambijent”, kazala nam je simpatična glazbenica Domenica Žuvela koja je premijerno izvela pjesmu autorice Vjekoslave Huljić, koja je poznata po mnogim hitovima.

“Ona mi je ponudila više pjesama, ali mi je ipak sugerirala da odaberem ovu koja je u dalmatinskom štihu. Ja sam ionako prava Dalmatinska s Korčule i ponosna sam što sam je ovako dobro izvela”, otkrila je koliko joj je vremena treba za spremanje za ovakvu prigodu.

“Iskreno, ranije sam bila kompliciranija kada je riječ o odijevanju, sve su se haljine šile isključivo po mojim mjerama, no ovaj put za Melodije Jadrana je to bila laganica”, dodala je Domenica, koje je nakon nastupa u backstageu bila u društvu svoje najbolje prijateljice i kume Hane Huljić Grašo.




Koncert zakazan 2030. godine

“Ja sam vam uvijek nekako bila uvjerena da će malena Alba dobiti brata ili seku, a predosjećala sam da će se to uskoro i obistiniti. Kada mi je Hana rekla da je trudna doslovce sam vrištala od sreće… U ovom je periodu puno mojih prijateljica trudno pa se tako veselim prinovama i što će nam uskoro društvo praviti još jedna bebica”, ispričala je Domenica za Večernji.

Podsjetimo se, korčulanska pjevačica Domenica Žuvela, najavila je svoj veliki koncert osam godina unaprijed, točnije 8. studenog 2030. godine u Areni Zagreb. Njezino toliko ranije najavljivanje iznenadilo je brojne glazbenike, glazbene kritičare, producente, ali i marketinške i PR stručnjake.

Splićanin uhvatio zanimljiv prizor: Hana se pojavila u poznatom društvu, sve su zasjenile




“Imala sam prvotni plan da ću samo usmeno podijeliti to sa suradnicima, ali kada su oni rezervirali Arenu shvatila sam da je predobro da bih to držala za sebe. Čak nisam u tom trenutku kad smo dogovorili plakate znala niti da ću biti u ‘Plesu sa zvijezdama’, tako da osim puštanja karata u prodaju i plakata nisam ništa morala ni raditi”, ispričala je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.