Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Zavela ga i zaprosila u kupaćim gaćicama dok joj je bio profesor, a danas slave 27. godišnjicu braka

Autor: B.G.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih opernih pjevačica, Sandra Bagarić i njen suprug, glazbenik Darko Domitrović, proslavili su 27. godišnjicu braka. Operna pjevačica je tim povodom objavila video na kojem pjeva, dok je on prati instrumentalno.

“Ja ljubim, ova pjesma je priča moga života, moja životna filozofija. Ovom pjesmu mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma. I da, sretan svima dan glazbe. Ljubite i budite ljubljeni”, napisala je Sandra na svom Instagram profilu.

Inače, Sandra i Darko su se upoznali 1992. godine, kad je ona došla studirati na zagrebačku Muzičku akademiju, gdje je on bio profesor. Vjenčali su se 1997. godine. Par ima dva sina, Marka i Lovru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)




Zaprosila ga u kupaćim gaćicama

Njihova ljubavna priča je vrlo zanimljiva. Darko je bio Sandrin profesor na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

“Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: ‘Ovom ću čovjeku roditi djecu!’ I ta djeca sad već imaju 22 i 18 godina, a ostalo je povijest!” ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin. Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi, a Darko je prepričao kako je to izgledalo.

Nakon golih ženskih nogu, konačno se oglasio Blankin suprug: ‘Plamen je opet postao vatra’




“Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!”, prisjetio se Domitrović jednom prilikom.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.