Foto: Duje Klaric / CROPIX

Žarko Radić živio u Beogradu prije rata: Mučno razdoblje za Hrvate proveo je radeći ovaj posao

Autor: I.D.

Glumac Žarko Radić poznat je po ulogama u kultnim filmovima i serijama kao što su ‘Kapelski kresovi’, ‘Bolji život’, ‘Otpisani’, te prvoj hrvatskoj sapunici ‘Villa Maria’ i humorističnom serijalu ‘Cimmer fraj’, svoju suprugu Snježanu je upoznao još za studentskih dana u Beogradu. Nakon diplome, odmah su se vjenčali, dobili dva sina i živjeli u Beogradu do 1991. godine.

Nakon toga, odlučili su se preseliti u Kanadu u potrazi za boljim životom. U Kanadi su živjeli deset godina; ona je radila kao arhitektica, a on se bavio prodajom namještaja. Kasnije je osjetio potrebu da se vrati u rodni Split i nastavi svoju karijeru. Njegova bivša supruga ostala je u Bostonu, gdje živi sa sinovima, a brakorazvodni postupak je vodila preko svojih odvjetnika.

Prema informacijama iz časopisa Story, navodno je saznala za vezu između Žarka i Estere Šimek iz medija. Kada su novinari otkrili novu ženu u njegovom životu, glumac je potvrdio da je u posebnoj situaciji, ali nije želio davati izjave o ljubavnom trokutu. Ipak, njegovo srce je odlučilo da je prava ljubav u domovini, te se rođeni Splićanin najradije budi uz Esteru u svom rodnom gradu pod Marjanom.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘Nismo se vjenčali’

Ovaj par već godinama živi na relaciji Zagreb-Rijeka-Split jer ih za sva tri grada veže posao koji ih je i spojio 2007. godine. Radić je tada najviše vremena provodio u riječkom HNK, a odlučio je zaplivati i poduzetničkim vodama pa je otvorio salon ljepote Set u Rijeci, koji je u neposrednoj blizini HNK, a čije je vodstvo povjerio Esteri.

Premda je tada već godinama bio u braku, to ga nije sputavalo da uđe u romantičnu vezu s atraktivnom Riječankom. No, sa suprugom nije živio čak ni na istom kontinentu pa stoga ne čudi da su njihovi odnosi zahladnjeli. Iz ljubavnog trokuta netko je ubrzo morao izaći. Bila je to njegova supruga Snježana s kojom je u braku proveo četiri desetljeća, a u kojem su dobili i dva sina – Vedrana i Ognjena, pisao je svojedobno časopis Gloria.

Pogledajte kako danas izgledaju Mika i Giba, postali žene: ‘To je normalno, prave su ljepotice’




“Nismo se vjenčali. Posljednjih pet godina živimo na relaciji Split – Rijeka – Zagreb, a kako oboje imamo dosta posla, Estera radi u jednoj poznatoj osiguravajućoj kući, nastojimo svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Oboje volimo putovanja, ali draže su nam bliže destinacije, poput Budimpešte i Rima. Čim uhvatimo slobodnog vremena, smislit ćemo još nešto”, kazao je Radić u razgovoru za Story, a na pitanje čime ga je lijepa plavuša šarmirala odgovorio je: “Estera je uvijek nasmijana i nije zlopamtilo”, iskreno je priznao poznati glumac.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.