Promo

‘SVJETLO ŽELJA’ OVE GODINE PRVI PUTA NA BUNDEKU: Podrška oboljelima od poremećaja štitnjače uz puštanje lampiona

Autor: Dnevno.hr

Humanitarni događaj “Svjetlo želja”, manifestacija podrške oboljelima od poremećaja štitnjače, održava se ove subote, 15. prosinca, prvi puta na jezeru Bundek.

Program počinje već od 16 sati uz glazbenu podršku DJ-a, a za dobru atmosferu pobrinut će se i voditelji događanja, glumac i radijski voditelj Saša Buneta i voditeljica Marijana Perinić. Posjetitelji mogu osigurati svoj lampion ili balon u razdoblju od 16 do 18 sati, za koje mogu dati prigodnu donaciju.

Sinkronizirano puštanje svjetlećih balona i plutajućih lampiona počinje u 18 sati, čime će okupljeni posjetitelji, prijatelji i obitelji oboljelih te svi građani dobre volje zajedničkim snagama simbolično poslati poruku podrške i dobrih želja oboljelima od poremećaja štitnjače i njihovim obiteljima u ovo blagdansko doba.

Manifestaciju će podržati zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba te predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, koji će u jezero pustiti lampione dobrih želja, a pridružit će im se i Ivana Habazin, hrvatska boksačica i svjetska prvakinja, također oboljela od poremećaja štitnjače, brojni doktori endokrinolozi, prijatelji udruge, kao i brojne druge javne osobe.

Ovo je prva godina u kojoj se manifestacija paralelno održava i u Novalji na Pagu, gdje će na glavnom gradskom trgu, u organizaciji novaljske podružnice Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, u isto vrijeme i u istu svrhu istodobno biti pušteno oko 500 svjetlećih balona podrške.

Promo

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.