Foto: Facebook

Prepoznajete li ovog Hrvata: ‘Za ovo će izgorjeti od žene garantiram’

Autor: T.Š.

U želji da privuku što veći broj turista, mnogi ulažu velika sredstva u marketing, a uoči ljeta sa svih strana ‘vrište’ raznorazne reklame u kojima se nude razni proizvodi i usluge. Nerijetko možemo vidjeti i reklame raznih toplica, koje mame svoje posjetitelje bazenima, dodatnih sadržajem i aktivnostima te hranom i pićem, a ove su godine Bizovačke Toplice otišle korak dalje.

Naime, ove toplice odlučile su se za nešto drugačiju reklamu ove godine, a za zvijezdu reklame odabrali su svog redara Zlatka, kako ga zovu ‘ikonu Aquapolisa’.

“Naš Zlatko skoro 30 godina brine o vama i vašoj sigurnosti na bazenima! Na njegovu simpatičnost i pozitivnu energiju ne možete ostati ravnodušni, a od njegove se zviždaljke ne možete sakriti”, simpatično su ga opisali na Facebook stranici Bizovačke Toplice.

A di se ti kupaš?💙

Nema nama do našega Zlatka! 🥇

Osim što je već dokazana ikona, službeno je postao i zaštitno lice (i tijelo) Aquapolisa!

Htjeli smo njegovu karizmatičnost i energiju proširiti van granica kupališta stoga ćete ga moći vidjeti u nešto drugačijem izdanju kako na svoj autentičan način predstavlja Bizovačke toplice. 🎉




Ukoliko ga sretnete po billboardima, slobodno bacite fotku s njim i obavezno nam pošaljite! 📸💙

Objavljuje Bizovačke Toplice u Utorak, 25. lipnja 2024.

 




“Kad udavače navale”

Tamo su i podijelili video sa snimanja reklame za toplice, a koja otkriva kako se gospodin Zlatko sjajno snašao i zabavio u ulozi modela. Snimka je pokrenula lavinu reakcija, a komentarima su se javili mnogi posjetitelji koji su prepoznali gospodina Zlatka i uputili brojne riječi hvale.

“Nema nama do našega Zlatka!  Osim što je već dokazana ikona, službeno je postao i zaštitno lice (i tijelo) Aquapolisa! Htjeli smo njegovu karizmatičnost i energiju proširiti van granica kupališta stoga ćete ga moći vidjeti u nešto drugačijem izdanju kako na svoj autentičan način predstavlja Bizovačke Toplice.  Ukoliko ga sretnete po billboardima, slobodno bacite fotku s njim i obavezno nam pošaljite!” poručili su iz toplica.

Svaka čast poslodavcu koji cijeni dugogodišnji i rad i osmijeh svoga djelatnika. Savršen marketinški potez, Za ovo će izgorjeti od žene garantiram”, “Predobro”, “Zlajo legenda, jedini koji zna namjestiti temperaturu termalne vode”, “Zlaja jedan jedini, legenda Bizovačkih toplica”, “Dobar je dobar, uvijek nasmijan i spreman za šalu”, nizali su se komentari.

Dobio majicu s nezgodnom slikom, sada u njoj želi u Hrvatsku: ‘Hoću li imati problema’

Osim toga, bilo je tu i žena kojima je simpatični Hrvat itekako zapeo za oko pa se e bi čudili ako ove godine do Zlatkovih toplica dođe više žena nego li je to bilo ranijih godina.

“Ooooo pa vi i u manekenske vode, pa gdje vam je kraj, jel se dobije kakva nagrada za snimak s modelom? ili je to nama nagrada? Tooooop”, “Sad kad udavače navale”, “Kakav model, nego kad je dežuran da dođem”, komentirale su škakljivo žene.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.