Foto: Pexels/Victorfreitas, Ilustracija

Zaljubljen u prijatelja iz teretane, traži savjet: ‘Pretpostavljam da želi nešto od mene’

Autor: T.Š.

Ljubavni i prijateljski odnosi često su kompleksni, a situacije u kojima se prijateljstvo prepliće s romantičnim osjećajima mogu biti posebno zbunjujuće.  Na Redditu je pažnju privukla priča mladog muškarca koji se suočava s neočekivanom emocionalnom dilemom, ali i potvrdila kako ljubav možemo pronaći na neočekivanim mjestima pa i teretani.

Mladić ima 27 godina i razvio je snažnu privlačnost prema svom prijatelju iz teretane, koji je biseksualac i ima 22 godine. Iako njegov prijatelj ima djevojku, postoje znakovi koji ukazuju na moguće obostrane osjećaje. Tri puta su se zajedno tuširali nakon treninga, što je dodatno pojačalo njegovu nesigurnost i iščekivanje pa je odlučio potražiti savjet ‘online’.

“Prijatelj iz teretane biseksualac?”, započeo je naslovom mladić i opisao svoju situaciju: “On ima 22 a ja 27 godina. Tri puta smo se tuširali poslije treninga na njegovu inicijativu. Ima djevojku, a ja nemam trenutno. Pretpostavljam da želi nešto od mene, kao što i ja od njega želim. Mislim da razmišlja o meni (telepatija) jer mi je neprestano u glavi. Kad s njim pričam, glas mi se promijeni. Želio bih da se desi između nas. Ne znam kako da mu to uživo kažem. Treba mi malo hrabrosti. Pomalo sam iscrpljen od iščekivanja. Lako bi mu na kavi ili na večeri rekao koja mi je namjera a njim. Savjet molim!” napisao je mladić.

Foto: Pexels/Jill Burrow, Ilustracija

“Zakaj ovo ima filter za sport?” 

Ubrzo je dobio cijeli niz komentara, u kojima su mnogi reditovci zaključili kako nije u redu da mladić nešto pokušava dok je njegov prijatelj zauzet, no bilo je i onih koji su poručili kako bi morao otvoreno porazgovarati s prijateljem o svojim osjećajima.

“Ima djevojku. Smiri se i ne fantaziraj o zauzetim ljudima”, “Ne kužim samo ovaj dio: Tri puta smo se tuširali poslije treninga na njegovu inicijativu??? Inače se ne tuširate nakon treninga ili je ovo bio tuš with benefits? Pretpostavljam da nije ovo drugo jer bi inače znao na čemu si”, “Čekaj da on povuče prvi potez, dogodit će se”, glasili su neki od komentara.

Hrvat ne zna treba li prekinuti s curom: ‘Traži da promijenim ime i prezime jer ju je sram’




Bilo je i onih kojima je tema o ljubavnom odnosu zasmetala u temi sporta na popularnoj mreži. “Zakaj ovo ima filter za “Sport”? hahahaha”, “Tema sport hahahaha”, glasili su neki od komentara.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.