FOTO: PRESS

Zak snimio duet s Draganom Mirković, pratitelji jasni: ‘Ovaj Zak ne zna napraviti ništa drugo’

Autor: G.B.

Nakon energičnih singlova “Svjetla grada” i “Goriš mi u venama” i balade “Tajne naše”, Ivan Zak predstavio je novi singl, duet s Draganom Mirković, pjesmu “Kad srce stane”.

Pjesma je prvi put predstavljena na Zakovu službenom YouTube kanalu u točno 14 sati, a u samo sat vremena pregledana je više od 10.000 puta.

“Dragi moji, evo jedan mali poklon za vas, duet s mojim dugogodišnjim prijateljem “Kad srce stane”. Hvala vam, za svu bezuslovnu podršku i ljubav koju mi pružate. Volim vas sve dok srce ne stane”, napisala je pjevačica na instagramu.

‘Ovaj Zak ne zna napraviti ništa nego hit’

“Idemooooo, hitčina nakon razvoda”, “Tko može ostaviti ovakvu ženu, samo redikul”, “Odlična kombinacija glasova i energije, duet je zaista vrhunski”, “Ovaj Zak ne zna napraviti ništa drugo osim ovakvih pjesama, sve hit do hita”, “Baš pjesmetina, bravo Dragana, bravo Ivane”, samo su neki od komentara ispod pjesme.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana, Zak je svojoj vjernoj publici predstavio pjesmu “Tajne naše”. Pjesma prožeta mrakom zabranjene ljubavi nudi osvježavajući uvid u Zakovu umjetničku raznolikost.

Tamburaška legenda: ‘Nekad su nas zbog Vile Velebita prijavljivali, danas su takve pjesme nebitne’




Poput majstora kista koji maestralno prelazi između raskošnih boja i suptilnih nijansi, Zak nam u “Tajnama našim” prikazuje paletu emocija. Njegov glas, prepun topline i iskrenosti, vodi nas kroz priču o zabranjenoj ljubavi i neizrecivoj čežnji kad se ljubav i prijateljstvo nađu na suprotnim stranama.

“Pjesma prikazuje unutarnju borbu čovjeka koji se nalazi na raskrižju između duboke ljubavi i lojalnosti prema prijatelju. To su emocije koje je teško riječima opisati, ali nadam se da smo ih kroz glazbu i stihove uspjeli dočarati na autentičan način” – rekao je o pjesmi Ivan Zak.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.