Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Zajedno snimili reklamu, a na svadbi im pjevali Minea i Jole: Evo tko je supruga Marka Pjace

Autor: Marija Tomić

Marko Pjaca, poznati hrvatski nogometaš koji je nedavno postao novi igrač Dinama, nije samo sportski talent, već i sretan suprug i otac. U središtu njegovog privatnog života je supruga Marija Pavičić, koja mu pruža neizmjernu podršku kako u poslovnom tako i u osobnom životu.

Par se vjenčao 2021. godine nakon trogodišnje veze u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu, a njihova ljubavna priča i dalje plijeni pažnju javnosti. Marija, po struci fizioterapeutkinja, zadržava svoj život što dalje od reflektora, budući da preferira privatnost. Ipak, njezina podrška i prisutnost u životu Marka Pjace ne mogu proći nezapaženo.

Njihovo vjenčanje, održano u Zagrebu, bilo je poput bajke. Marija je zablistala u elegantnoj vjenčanici s prorezom, a njihov prvi ples posebno su uvježbali kako bi ostavili nezaboravan dojam. Svadbena proslava je bila bila čarobna, čemu su pridonijeli puštanje lampiona i romantična atmosfera koju su upotpunili Minea i Jole, zaduženi za glazbeni program u modernom šatoru s staklenim stijenama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Pjaca (@markopjacaofficial)

sh




‘Mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu’

Marko je u više navrata istaknuo koliko mu znači Marijina podrška te kako cijeni njezinu predanost obitelji. “Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu”, izjavio je Pjaca za Story.

Iako su oboje zauzeti svojim profesionalnim obavezama, Marko ističe kako im je važno održati balans između nogometne energije i kvalitetnog vremena s obitelji. Marija, koja se pojavila u javnosti i kao model u kampanji za šampone za kosu zajedno s Markom, pokazala se kao nevjerojatna podrška mužu.

Marko Pjaca ponovno u Dinamu, evo kako se ostvario veliki posao na Maksimiru




Marko Pjaca, čije su nogometne vještine prepoznate diljem Europe, ističe kako je sretan što je pronašao životnu partnericu poput Marije te kako zajedno grade svoju obitelj s njihovim sinom Lukom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.