Foto: Duje Klaric / CROPIX

Vucin sin zbog novog posla odustao od glazbe i nogometa: ‘Tati je muka od mog pjevanja’

Autor: I.D.

Prije sedam godina, pažnju javnosti je privukao Vilibald Vuco, sin poznatog Siniše Vuca. Tada dvadesetogodišnjak, Vilibald je osvojio srca dama svojim impresivno izgrađenim tijelom, dok su mediji izvještavali o njegovoj nogometnoj karijeri u klubu Rudeš u Zagrebu.

Međutim, njegova karijera je pretrpjela zastoj zbog ozljede kuka, nakon čega je, slijedeći primjer svog oca, prešao na glazbenu scenu. Prošle godine se pojavio na Splitskom festivalu izvodeći pjesmu “Udaj se za mene”. Vuco mu je tada sugerirao da se ne bavi pjevanjem.

“Rekao mi je da ne pjevam, da mu je muka od toga”, ispričao je tad Vilibald. Krajem prošle godine otkrio je kako i dalje pjeva, ali više kao gost drugim izvođačima. Najviše je nastupao po domjencima i zabavama. U međuvremenu opet je napravio zaokret u karijeri i zaposlio se kao agent za nekretnine.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

‘Sve te lekcije s terena sada su ključne u poslu’

“Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina. Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi kada pronađu svoj dom iz snova, a moja uloga u tome je pružiti im podršku i savjetovanje”, stoji na internet stranici agencije za nekretnine za koju radi Vucin sin.

Ćiro je imao šestero unučadi i troje djece, ovo mu je smetalo: Evo kakav je teret ponio u grob

“Moje iskustvo sportaša omogućuje mi da prilagodim svoj pristup, budem uporan i stalno se razvijam kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće iskustvo. Rad s ljudima u potrazi za njihovim idealnim domom nije samo posao, već moja strast i zadovoljstvo. Moje iskustvo s terena sada se prenosi u svijet nekretnina kako bih bio podrška i vodič onima koji traže svoj savršeni prostor”, dodano je.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.