Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Vlatka Pokos u Makarskoj imala zanimljiv posao, ali i šefa: ‘Jako je strog’

Autor: T.Š.

Osim što smo Vlatku Pokos nakon dugo vremena dobili priliku čuti za mikrofonom, odnosno s novom pjesmom, ponovno se pojavila i u voditeljskoj ulozi, u kojoj je nekad briljirala ispred malih ekrana, ali i na raznim festivalima i događanjima koje je vodila.

Pokos je prošlog vikenda u Makarskoj radila kao voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju, a tamo je bio njen šef, dečko Većeslav Holjevac, bivši ragbi reprezentativac, danas glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza.

“Jako strog šef”, komentirala ga je Vlatka sa smiješkom u razgovor za 24sata, ali je ujedno istaknula i kako je ona ”profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema’. Otkrila je kako su ona i Većeslav u Makarskoj bili poprilično zaposleni preko dana.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

“Nismo se mi tamo puno ni vidjeli”

“Nismo se mi tamo puno ni vidjeli. Svatko bi radio svoje, a ujutro ili navečer bi se dogovorili oko posla, praktički se cijeli dan nismo ni vidjeli, no meni je velika čast što sam dobila priliku da radim nešto za ragbi”, rekla je Pokos i dodala kako je njen dečko jako profesionalan, fokusiran i posvećen ragbiju, a čini se da je i ona sama zavoljela ovaj sport.

Vlatka Pokos intervjuirala nepoderivog kapetana: Pogledajte kako joj se zahvalio

Podsjetimo, Pokos je u Makarskoj zablistala u haljini Matije Vuice, a na svom profilu na Instagram podijelila je lijepe trenutke, između ostalog i snimku na kojoj interjuira Nika Jurišića, nepoderivog kapetana Hrvatske. On se u jednom trenutku zahvalio navijačima, organizatorima, ali i voditeljici na njenom angažmanu.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.