Foto: Instagram

Vlatka Pokos pozirala u skupocjenom ponču: Iako je iz kolekcije stare četiri godine, cijena je paprena

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos otkrila je kako je posjetila Pariz, kojega je nazvala najljepšim gradom. U Parizu je pozirala u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji, no jedan detalj privukao je veliku pažnju njenih pratitelja.

Zbog komentara, Pokos se dodatno oglasila kako bi pojasnila o čemu je zapravo riječ. “Proljeće je, a u meni nemir“, napisala je Pokos uz objavu u čijoj je pozadini svirala pjesma ‘Your Song’ Rite Ore.

Pokos je na objavljenim fotografijama pozirala u trapez hlačama koje je kombinirala s jednobojnom majicom i pončom. Upravo je pončo privukao pažnju jedne pratiteljice koja je komentirala znakovitu poruku uz veliki print lubanje na prednjoj strani ponča.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)




“Duboke promjene i novi početak”

Inače, riječ je o ponču Christiana Diora iz kolekcije proljeće/ljeto 2020. Isti je izrađen od mekog finog kašmira, čija je vrijednost procijenjena na 1500 dolara, a trenutno se može naći i po cijeni od oko tisuću dolara.

“Smrt, jesi li sigurna?” upitao je netko od pratitelja, a Pokos je poručila: “La Mort znači novi početak u tarot kartama!!!”

Jeste li skužili što je Lozar izveo na Dori: ‘Zvuči kao moje mačke kad se kolju po kući’




“La Mort” na francuskom jeziku znači “smrt”, a kada su u pitanju tarot karte, iako označava ”Smrt” obično se koristi kao naziv za kartu broj XIII, koja u tarotu predstavlja transformaciju, završetak jednog ciklusa i početak novog. Ova karta ne predstavlja nužno fizičku smrt, već simbolizira duboke promjene, oslobađanje od prošlosti i prihvaćanje novih početaka.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.