Foto: Instagram

Vlatka Pokos ponovno u ulozi voditeljice: Iznenadila haljinom Matije Vuice

Autor: T.Š.

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nakon duge pjevačke pauze, objavila je novu pjesmu “Žena od afera“, a sada se pojavila i u ulozi voditeljice, poslu kojega je isto duže vrijeme imala na pauzi. Svojim novim angažmanom pohvalila se na društvenoj mreži.

Pokos je vodila ceremoniju otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju, koje se održava u Makarskoj, a za tu je prigodu zasjala u efektnoj kreaciji s potpisom naše proslavljene dizajnerice Matije Vuice.

Podsjetimo, tajnik hrvatskog ragbijaškog saveza je njen dečko, bivši ragbijaš i unuk bivšeg zagrebačkog gradonačelnika, istoimeni Većeslav Holjevac. Da su u vezi, Pokos je otkrila prije dva mjeseca. Par se upoznao na letu, a zbog ljubavi Pokos se odlučila vratiti u Hrvatsku. “Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu”, ispričala je Pokos ranije za In magazin.  “Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!”, dodala je.

Foto: Instagram

Voditeljica i pjevačica oduvijek je plijenila pažnju svojim modnim kombinacijama, posebno večernjim toaletama, a jedna haljina podigla je veliku buru u javnosti 2000. godine, kada ju je odjenula na izboru za Miss Hrvatske.

Radi se o crnoj dugačkoj haljini s dekolteom do pupka, po modelu nalik onoj modne kuće Versace, koju je Jennifer Lopez nosila na dodjeli Grammyja tri mjeseca ranije.

Pokos je za Zadovoljna.hr otkrila da je bila inspirirana tom kreacijom, no da je ideju dobila čak dvije godine prije.

Foto: G. Sebelic / Cropix arhiva

Naime, krajem devedesetih je Srećko Šundov, modni dizajner iz Splita, Vlatki rekao kako bi joj izvanredno stajala jednostavna crna haljina i duboki dekolte. Voditeljica je zapamtila te riječi, a kako svjedoči, čim je vidjela haljinu, potpuno se zaljubila.




“Nakon što su takve duboke dekolte nosile Jennifer Lopez i Inés Sastre, mislila sam da je to sad već normalizirano pa da je vrijeme da i netko u Hrvatskoj to nosi”, ispričala je Vlatka.

No, bilo je i onih koji su smatrali da je tako dekoltirana haljina previše za izbor za miss. “Meni je prodavačica, kada sam kupovala haljinu, sugerirala da zatvorim dekolte, rekla sam joj da mi to ne pada na pamet, pa u tome je poanta! Očito je ona procijenila da je to previše šokantno. Inače ne volim prepravljati odjeću, ako je nešto dizajnirano i krojeno na određeni način, to tako mora biti, ne možete pretvarati u nešto drugo jer to nikad ne ispadne dobro. Drugo, sviđala mi se ideja da nosim takvu dekoltiranu haljinu. I tako sam odlučila kupiti tu haljinu koja je izazvala veliki skandal, meni je smiješno da je to skandal, ali da, izazvala je veliku pozornost”, prisjetila se Vlatka.

Pokos postala žena od afera, pohvalila se pjevanjem: ‘Vlatka, to je za srpske vašare’




Haljinu više nema, prije par godine prodala ju je jednom second hand shopu koji prodaje luksuznu robu, kao i neke druge svoje brendirane haljine kojih se iz praktičnih razloga željela riješiti prije odlaska u Kanadu.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.