Foto: Instagram

Vlatka Pokos intervjuirala nepoderivog kapetana: Pogledajte kako joj se zahvalio

Autor: T.Š.

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nakon duge pjevačke pauze, objavila je novu pjesmu “Žena od afera“, a sada se pojavila i u ulozi voditeljice, poslu kojega je isto duže vrijeme imala na pauzi. Svojim novim angažmanom pohvalila se na društvenoj mreži.

Pokos je vodila ceremoniju otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju, koje se održava u Makarskoj, a za tu je prigodu zasjala u efektnoj kreaciji s potpisom naše proslavljene dizajnerice Matije Vuice.

Nakon ceremonije, Pokos je ostala u Makarskoj raditi svoj posao vezan uz spomenuto prvenstvo, a sada se pohvalila kako je intervjuirala Nika Jurišića, nepoderivog kapetana Hrvatske. On se u jednom trenutku zahvalio navijačima, organizatorima, ali i voditeljici na njenom angažmanu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski ragbijaški savez (@cro.rugby)




“Uvijek top”

“Uvijek top”, “Izgledate super”, “Šarmantna i zgodna Vlatka”, komentirali su pratitelji Vlatke Pokos ispod snimke intervjua, kojega je Pokos vodila na engleskom jeziku. Sudeći po komentarima pratitelja, koji još pristižu, Pokos može biti zadovoljna odrađenim poslom.

Podsjetimo, Pokos je u vezi s tajnikom hrvatskog ragbijaškog saveza i unukom bivšeg zagrebačkog gradonačelnika, istoimenim Većeslavom Holjevcem. Da su u vezi, Pokos je tek nedavno otkrila.

Vlatka Pokos ponovno u ulozi voditeljice: Iznenadila haljinom Matije Vuice




Par se upoznao na letu, a zbog ljubavi Pokos se odlučila vratiti u Hrvatsku. “Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu”, ispričala je Pokos ranije za In magazin.  “Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!”, dodala je.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.