Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Potpuni preobražaj Vilija Beroša: Više ne izgleda isto kao u vrijeme pandemije

Autor: I.D.

Ministar Vili Beroš bio je glavna zvijezda tijekom pandemije korona virusa 2020. godine, stalno smo ga gledali u medijima i iščekivali kakve će brojke otkriti javnosti. No, kroz te tri godine, ovaj se ministar poprilično stesao. Tome u prilog idu i fotografije koje smo “iskopali” otkako je postao bitna ličnost u hrvatskim medijima.

Inače, Beroš ima dvoje djece sa suprugom Jasminkom, 21-godišnju Lauru i 19-godišnjeg Adriana. Kći im studira pravo, dok Jasminka iz prvog braka ima još i kćer Lanu (33).

Novo izdanje ministra Beroša

Naime, Beroš je snimljen u utorak kada je mahao novinarima jer je žurio na sastanak parlamentarne većine. Na fotografiji se može vidjeti kako odjeća s njega, praktički, visi. Na temelju ovoga se može zaključiti da je ministar smršavio koji kilogram.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Napravite svoju kremu za zatezanje kože lica: Ovim receptom izgledat ćete pomlađeno i osvježeno

Ova fotografija na kojoj ministar telefonira snimljena je prije tri godine, tada je na zagrebačkom aerodromu bio pojačan nadzor putnika zbog korona virusa. Ministar je tada uhvaćen u nešto ležernijem izdanju, u kakvom ga rijetko imamo prilike vidjeti.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Ministar rijetko priča o obitelji

Podsjetimo, Vili i Jasminka upoznali su se 1992. godine, a vjenčali su se osam godina kasnije u crkvi svete Katarine u Zagrebu. Beroš je tad bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo su se upoznali. Par je nakon prve zajedničke kave već osjetio frcanje ljubavnih iskri, a njihova ljubav traje i dan danas.




Stigli glavni rezultati kobne boce: Pronađeno je nešto opasno, Beroš spominje grešku ili sabotažu

Foto: Josip Moler / CROPIX

“Moja supruga je izrazito poštena osoba i inzistira da na tim načelima funkcioniramo u obiteljskom skladu. Kaže mi da bih ponekad trebao smiriti svoj južnjački temperament. Iz obiteljskog sklada crpim snagu za daljnji rad. Kći, koja je starija i studira pravo, je blagi kritičar i na tome joj, kao i svim ljudima koji me kritiziraju, zahvaljujem, a sin mi je bezrezervna i najveća podrška”, rekao je jednom za 24sata.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.