Foto: Instagram

VIKTOR ĆORLUKA JE MALI VIRTUOZ: Ponosna majka mu čestitala drugi rođendan i videom raznježila pratitelje!

Autor: Š. P.

Viktor Ćorluka, sin nogometaša Vedrana Ćorluke i pjevačice Franke Batelić, danas slavi drugi rođendan. Tim svečanim povodom, ponosna majka objavila je čestitku i video u kojem je dvogodišnjak demonstrirao svoje sviračke ambicije.

“Sretan drugi rođendan, živote moj. Kako toliko ljubavi može biti u tebi? Ti si sunce mog života, zato ću uvijek biti tu”, napisala je Franka pored videa u kojem mali Viktor pokušava svirati klavir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

S obzirom na to da je od rođenja okružen glazbom, nije ni čudo što već ima ‘grif’ za muziciranje. Video je u dva sata pogledan više od 20 tisuća puta, a mnogi su Frankini pratitelji ugodno iznenađeni njegovim poznavanjem klavira.




“I Vedran i ja smo se uz Viktora promijenili, on se sada vratio i sada napokon živimo obiteljski život kako treba, na jednoj adresi”, rekla je pjevačica u nedavnom intervjuu te dodala: “Više nisi ti nego ste ti + jedan za cijeli život. Rijetko se priča o tome koliko je teško pomiriti i tvoj privatni i poslovni život i taj život majke. Nije lako, ali je najljepše. On je živahan, super, radoznao… Po mene je u tom pogledu! Uživamo s njim i u njegovom pogledu na svijet”.

Foto: Instagram

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.