VIDEO: Pogledajte novi Urbanov spot za singl ‘Ako se napijem do smrti’!

Autor: P.R.

Video je snimljen u Rijeci, a u glavnim ulogama našli su se Damir Urban i članovi benda te Nebojša Zečić, glumac i veliki prijatelj grupe.

Nakon prilično radnog ljeta koje je zaključio prije tjedan dana koncertom na Malom Brijunu, Damir Urban i njegova četvorka nemaju odmora. Naime, kako je glazbenik najavio i na svom Facebook profilu, u utorak u 20h se održava premijera spota za singl ‘Ako se napijem do smrti’ na MTV-ju.

Novi singl s albuma ‘Kundera’ ujedno je i prva pjesma s ovog izdanja za koju je glazbenik snimio i spot. Video je snimljen u Rijeci, a u glavnim ulogama našli su se Damir Urban i članovi benda te Nebojša Zečić, glumac i veliki prijatelj grupe. Malu ulogu već je ostvario i u spotu za pjesmu ‘Black Tattoo’.

Uoči premijernog prikazivanja spota za singl ‘Ako se napijem do smrti’ na MTV-ju, riječki glazbenik je na svom profilu svoje najvjernije obožavatelje počastio istim. Evo kako spot izgleda.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.