Foto: YouTube

(VIDEO) NEOČEKIVANI POVRATAK LIJEPE BELME: Bivša voditeljica se zbog omiljenog hrvatskog pjevača vratila pred kamere!

Autor: Š. P.

Bivša voditeljica Belma Džomba jedna je od protagonostica novog spota Damira Urbana i njegove Četvorke. Pjesma se zove “Sama”, naći će se na njegovu novom albumu, a spot je režirala Urbanova supruga Milica Czerny Urban.

“Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuju utjelovljuju i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas”, rekla je redateljica uoči premijere spota.

Uz Belmu, u njemu se pojavljuju Jelena Lopatić, Aleksandra Stojaković Olenjuk, Nataša Antulov, Tea Marohnić, Mila Čuljak i drugi.

Pjesma će se naći na dvostrukom studijskom albumu “Lipanj, srpanj, kolovoz” koji izlazi u petak, 10. rujna. Likovno oblikovanje napravio je cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

“Pjesma ‘Sama’ nastala je jednog jutra za mojim stolom, a nakon toga, za tim istim stolom, snimljena je njezina prva, ujedno i zadnja, verzija. To je verzija koja je sadržavala samo glas, akustičnu gitaru i moj pokušaj slaganja višeglasja. Ostali članovi benda su potom napravili svoje dionice, a onda ih sami i snimili”, objasnio je Damir Urban.

“O samoj tematici pjesme ne bih previše govorio. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljima. Milica je, po meni, napravila predivan spot koji prati pjesmu. Nakon razgovora s njom o tome kakav bi uopće trebao biti spot koji će vizualno ispratiti pjesmu, odlučio sam se povući i prepustiti joj mogućnost da stvari u potpunosti istjera na svoj način”, dodao je.




Belma Džomba se, podsjetimo, nakon udaje za proslavljenog rukometaša Mirzu Džombu povukla s malih ekrana i posvetila studiju prava. “Pobijedi Šolu”, “Da pukneš” i “Večera za 5” samo su neke od emisija koje je svojedobno vodila u programu RTL-a.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.