Foto: Instagram

(VIDEO) ‘MISLILA SAM KOMENTIRATI IZ SPRDNJE…’ Pristižu komentari na novi spot Hane Huljić

Autor: T. P.

Hana Huljić je odlučila iskoristiti trenutnu medijsku pažnju koju je dobila zbog veze s pjevačem Petrom Grašom te je premijerno izbacila novu pjesmu. Hana u spotu za pjesmu ‘Colors’ koji je snimala u slovenskom Dvorcu Zemono nosi prozirnu haljinu i topić, no trudnički trbuh nije primjetan.

“Za ovaj spot znala sam da ne želim konkretnu radnju nego lijepe kadrove, ovaj put pomalo mračne, Tim Burtonovske. Znala sam i kakav kostim želim, u prozračnom gotik stilu. Tu ideju je studio Arileo, s kojim surađujem već petnaest godina, uspio realizirati”, izjavila je Hana.

Iako su ostali bez ekskluzive o trbuščiću, komentatori su svejedno oduševljeni pjesmom i spotom mlađahne pjevačice.

“Mislila sam napisati neki komentar čisto onako iz sprdnje, ali hipnotizirao me tekst pjesme. Ovo je tako moćno. Kao da slušam neki strani hit iz 80-ih. Svaka čast”, jedan je od prvih komentara na Youtubeu.

Hana ne prestaje puniti medijske naslovnice nakon što je prije nekoliko mjeseci objavila vezu s popularnim Petrom Grašom, a nakon toga i trudnoću. Par će svoju vezu ozakoniti 19. veljače u najužem krugu obitelji, a veliku svadbu pravit će na ljeto u rodnom gradu Splitu.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.