VIDEO/FOTO: Sandi Cenov predstavlja najavni singl ‘To je to’, s istoimenog albuma

Autor: dnevno.hr

Singl 'To je to' premijerno je izveden uživo u Splitu na koncertu u Vanilli, a Sandi i producentska ekipa studija Heraklo to su vrijeme iskoristili za snimanje videospota.

Nakon singlova ‘Večera s doručkom’ i ‘Za nas ljude izgubljene’ Sandi Cenov predstavlja najnoviji i najavni singl “To je to” za istoimeni album koji će svjetlo dana ugledati u lipnju, u izdanju diskografske kuće Hit Records. Za singl ‘To je to”‘ tekst i glazbu napisao je Sandi Cenov dok je za aranžman zadužen Igor Ivanović.

Premijerno je izveden uživo u Splitu na koncertu u Vanilli, a Sandi i producentska ekipa studija Heraklo to su vrijeme iskoristili za snimanje videospota za pripadajuću pjesmu. Tako će se u kadrovima spota moći vidjeti i odlična reakcija splitske publike, a dio atmosfere može se ‘škicnuti’ i u priloženoj galeriji.

Podsjetimo, Sandi je dosad plasirao tri singla i dva spota koja je snimao za najavne singlove novog albuma ‘Za nas ljude izgubljene’ i ‘Večera s doručkom’. Sandi kao autor većine pjesama progovara o situacijama koje svatko od nas prepoznaje, a ljubav kao neiscrpna tema inspiracija je za svaki od tekstova.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.