VIDEO: Filmska premijera u Cannesu: Lady D znala je da će biti ubijena

Autor: P.R.

U filmu će se moći pogledati i snimka Dianine ispovijesti prijateljici o mržnji kraljevske obitelji koja ju je željela smjestiti u ludnicu, a u pismu prijatelji izrazila je i sumnju da je princ Charles namjerava ubiti u prometnoj nesreći.

Potresne paparazzi fotografije mrtve princeze Diane biti će prikazane javnosti u dokumentarcu ‘Unlawful Killing’ u Cannesu u petak, piše Daily Mail. Crno bijele fotografije Dianinog lica samo nekoliko trenutaka nakon nesreće u pariškom tunelu 1997. bit će prikazane u 90-minutnom filmu koji je režirao i producirao britanski glumac Keith Allen uz snažnu potporu Mohameda Fayeda, oca Dodija Fayeda odnosno Dianinog ljubavnika koji je s njom poginuo u teškom sudaru.

Šokantne fotografije na kojima se jasno vidi plava kosa i crte lica Lady D, prema navodima glasnogovornika filma, već su viđene i objavljene na internetu.

U filmu će se moći pogledati i snimka Dianine ispovijesti prijateljici o mržnji kraljevske obitelji koja ju je željela smjestiti u ludnicu, a u pismu prijateljici izrazila je i sumnju da je princ Charles namjerava ubiti u prometnoj nesreći.

Dokumentarac koji će se prikazivati diljem svijeta, no ne i u Velikoj Britaniji, insinuira da je nesreću odnosno smrt Lady D navodno isplanirao britanski establišment.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.