Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

Veliko slavlje u obitelji Livaja, Iris sve zabilježila: ‘Moj osmijeh i suza’

Autor: F. P.

Osim što svojim talentom na terenu plijeni pozornost medija, nogometaš Marko Livaja to čini i svojim ljubavnim životom. Sa suprugom Iris Livajom u braku je godinu dana, a nekadašnja manekenka ponekad na društvenim mrežama dijeli dirljive obiteljske trenutke.

To je sada ponovno učinila, razgalivši svoje fanove. Iris je, naime, na svom Instagram profilu podijelila djelić atmosfere sa rođendanske proslave svoje i Markove kćeri Elizabet, koja je proslavila osmi rođendan. Tim povodom ponosni roditelji priredili su joj veliku proslavu, a mama joj je uputila i čestitku na mrežama.

“Moj osmijeh… moja suza… moj cijeli svijet. Sretan rođendan moja damo”, napisala je kratko Iris u objavi, koju možete pogledati OVDJE. U videomontaži vidljivo je kako je Elizabet za tu prigodu nosila veseli crveni kombinezon sa točkicama, te je na glavi imala ružičaste zečje uši. Na ovu objavu reagirali su brojni fanovi, među kojima i neka poznata imena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)




Čestitale joj Ana Gruica i Gianna Apostolski

“Sretan našoj ljubavi”, poručila joj je splitska glumica Ana Gruica, a svoje želje izrazila je i Gianna Apostolski uz emotikon crvenog srca. “Sretan rođendan, želimo sve najbolje”, “Sretan rođendan princezi”, “Sretan ti rođendan mali anđele”, “Kako već ima osam godina?”, “Svaki dan neka joj bude veseo i radostan”, pisali su ostali fanovi.

Josip iz Braka na prvu priznao što misli o Renati: ‘Bio sam previše opušten s njom’




Podsjetimo, ljubavna priča Iris i Marka započela je 2014. godine, kada je Marku bilo tek 20 a Iris 34 godine. Zbog poveće razlike u godinama mnogi su smatrali kako im veza neće uspjeti, no par im je na najbolji način dokazao da su u krivu. Dvije godine kasnije stigla je i Elizabet koja je nakon pet godina postala starija sestra Lorenzu, a par je u bračnu luku uplovio 2022. godine.

Iris je prije Livaje bila u ljubavnim vezama sa nogometašima Krunoslavom Lovrekom te kasnije Nikolom Pokrivačem. Zbog Lovreka je čak neko vrijeme živjela u Južnoj Koreji, a nakon ovih propalih veza sreću je pronašla upravo u Marku. Splićani su smatrali kako je ona razlog Livajinog ostanka u Hajduku, te su je prozvali ‘kraljicom Torcide’.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.