Foto: Instagram

Veliki minus supruge Matea Kovačića otkrila njena starija sestra: ‘Izabel je tome sklona’

Autor: B.G.

Poduzetnica Izabel Kovačić na svom Instagram profilu podijelila je još neviđene fotografije iz djetinjstva i čestitala rođendan starijoj sestri Ivani: “Sretan rođendan sestrice. Volim te uvijek i zauvijek”, napisala je Izabel pored stare fotografije njezine sestre.

Usješne sestre danas uživaju u obiteljskom modnom brendu Lunilou, koji su pokrenule prije devet godina. No, osim uspješnog brenda, sestre se vesele i uspjehu Habilitacijske udruge za djecu s teškoćama u razvoju Silab, koju posljednjih sedam godina Izabel vodi sa suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem.

“Moja je mlađa kći Niki rođena sa sindromom Down i nije bilo lako uskladiti sve obaveze, a nije ni sada. Treba se posvetiti poslu, njoj, njezinim terapijama, edukaciji… Usto, treba se kvalitetno i s puno ljubavi posvetiti i starijoj kćeri. No, kako se kaže, živ čovjek na sve se navikne, pogotovo uz mnogo ljubavi i upornosti, a mislim da toga kod nas ima napretek pa sve uspijevamo. Sve zajedno i sve uz dozu smijeha i veselja”, kazala je Ivana svojevremeno.

 

FOTO: Instagram

‘Nije bilo vremena za promišljanje’

Inače, osim Niki, Ivana je sa suprugom dobila i djevojčicu Luciu, a kako je sada otkrila – svaki im je dan nova avantura i ne boje se nikakve prepreke na putu.

“Kada s odmakom pomislim na to, ne znam bih li se uspjela uopće dovoljno i kvalitetno pripremiti i da sam znala sve činjenice prije njezina rođenja. Jednostavno sam od prvog dana krenula u potragu za odgovorima, informacijama. I nije tu bilo vremena za promišljanje. Jed­nostavno sam iz dana u dan tražila nove odgovore, važne informacije. Uz mene je od prvog dana bila cijela moja obitelj pa mi podrške nije nedostajalo. I Nikol i Lucia predivne su djevojčice uz koje je svaki dan nova avantura koje mi cure proživljavamo zajedno i veselimo se baš svakoj”, ispričala je Ivana.

Arsenova unuka otvorila drugu polufinalnu večer: ‘Valjda su našli tonca’




“Trenutačno dijelimo mišljenje u svim poslovnim odlukama i detaljima. Ne sjećam se nijedne situacije zbog koje smo morale raspravljati, što ne znači da se to neće dogoditi u budućnosti. Budući da sam starija, možda malo čvršće stojim na zemlji. Bela je sklonija velikim planovima, sanjarenju. To je prva veća razlika među nama koje sam se sjetila”, rekla je Ivana.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.