Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vedran Ćorluka se jako naljutio na Franku zbog jedne njene objave, evo što joj je rekao!

Autor: T.Š.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka jedan su od najpoznatijih hrvatskih parova koji zbog svojih karijera privlače veliku pažnju javnosti, no dok će Franka i podijeliti neke intimne trenutke sa svojim pratiteljima, Vedran ipak voli većinu toga zadržati unutar obitelji.

Tako je pjevačica otkrila i kako je jednom svojom objavom jako naljutila svog supruga, upravo zato jer je pratiteljima neke privatne detalje, točnije osjećaje s kojima su se 2018. nosili supružnici. Riječ je o trenutku kad se Vedran oprostio od reprezentacije.

Tijekom gostovanja u showu Dalibora Petka Franka je tako otkrila da je upravo njena posveta njegovom oproštaju od reprezentacije 2018. godine razljutila Vedrana.

“Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive”, priznala je Franka.

“Priznajem, suza je u oku. Vrijeme je za neke nove pobjede, nove avanture, nove izazove, bitke koje ćeš ti onako suvereno, odlučno i čvrsto voditi i pobijediti kako samo ti znaš. Ali kao što si i sam rekao, ovaj dres je nešto posebno i tu peticu ćemo zauvijek nositi u srcu, gdje god nas ovaj lunapark zvan život odnio. Volimo te, Čarli, ponosni smo Veki”, napisala je tad Franka..




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.