Foto: screenshot Youtube

Već su krenula šuškanja, a onda je odlučila progovoriti o odnosu s Karleušom: ‘Kucale smo se’

Autor: M.T

Jelena Karleuša je nakon poprilično duge pauze objavila dva studijska albuma koji su srušili sve rekorde slušanosti. Album Alpha objavila je 11. studenog, te samo tjedan dana nakon objavila je i drugi, 12. album u svojoj karijeri, pod nazivom Omega. Album krasi deset pjesama, od kojih je jedna duetska s mladom zvijezdom Milicom Pavlović.

Pjesma ‘Mashallah’, koju izvodi s Jelenom, izdvojila se iz albuma te postala hit u vrlo kratkom periodu, ujedno to je Jelenin prvi ženski duet u karijeri. Milica i Jelena su jako bliske prijateljice, posjeduju mnogo zajedničkih slika te jedna drugoj dolaze na koncerte i rođendane. Na njenom prvom koncertu turneje ‘Lav’ u Beogradu Karleuša je bila gost iznenađenja te je publika pala u trans te plijenila pažnju svojim izazovni izdanjem.

Budući da se Karleuša nije pojavila na koncertu u Novom Sadu kao podrška, mediji su upitali Milicu o odnosu između njih dvije te jesu li se čule u jeku priče o njenom razvodu od Duška Tošića, na što je Milica odgovorila: “Naravno da sam se čula s Jelenom. Kucale smo se kroz neke porukice, ali bih to zadržala za sebe. Neka to ipak ostane između nas dvije”.

Foto: Pedja Milosavljevic/ CROPIX

‘Teško će me zamijeniti’

O duetu koji se nije dogodio na ovom koncertu, Milica je otkrila: “Jer mislim da, što se mene tiče, tu pjesmu apsolutno moram izvesti s Jelenom. Ta pjesma ima tu energiju samo kad smo ona i ja na pozornici. Što se mene tiče, tako će i ostati, a ne znam kako će Jelena izvesti tu pjesmu možda na koncertima s još nekim kolegom, i to ću voljeti vidjeti, iako će me teško netko zamijeniti”.

Jelena je Milici bila potpora na njenom prvom solističkom koncertu u beogradskoj Areni. Prije nego što je diva izašla na binu, Milica ju je najavila: “Odlučila sam da ove večeri budu sa mnom, sa vama, moji prije svega, prijatelji. Lijepo je kada imate prijatelja koji je toliko hot… Stiže moja omiljena kučketina”. Kostim koji je obukla za binu bio je ukrašen pištoljima preko grudi i gaćicama, na što je Milica iskomentirala: “Večeras sam te pozvala ovdje zato što mi je lijepo da te gledam”, počela je Milica, a Jelena se našalila: “Gledaš u pištolje ili?”.

Nakon što su otpjevale svoj duet, Jelena je sama otpjevala svoj hit ‘Karly bitch’ je nakon svlačenja na sceni privukla pažnju svojom novom modnim kombinacijama, bijelom bundom i papučama, pokrivajući lice veliki crnim naočalama.




Nezamisliv duet

Osim komentara o njenom duetu s Jelenom koji se nije desio, mediji su prenijeli i komentar Milice o novom duetu Svetlane Cece Ražnatović i mladog repera Voyagea. Ceca i Voyage objavili su nezamisliv duet pod nazivom ‘Muškarčina’ koji je objavljen prije svega nekoliko dana, odnosno na Cecin 51. rođendan.

“Prije nekoliko dana Voyage je nastupao u Austriji i ja sam ga nazvao i rekao: “Oprostite, molim vas, možete li mojoj sestri odnijeti novac za štikle, trebaju mi za koncert?”. Rekao je: “Naravno. Ja za njega”, rekla je pjevačica, a zatim je prokomentirala i Cecu.

Nezgodna situacija na koncertu Milice Pavlović: Zbog nepoznatog muškarca umalo izgubila glavu




“Što se tiče Cece, ono što ona radi uvijek prođe fenomenalno kod publike, ona je jedna od najvećih i apsolutna podrška i sa moje strane”, rekla je Milica Pavlović.

Autor:M.T
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.