Foto: YouTube

Vanna ‘prevarila’ mladića kojem je bila mentorica: ‘Dovela me u studio iz drugog razloga’

Autor: G.B.

Duet “Dan po dan”, najnovijeg pjevačkog para Vanne i Sergeja, dobio je i službeni videospot. Redatelj spota je Dario Lepoglavec, a Vanna i Sergej svoje su savršene vokale spojili i slikom.

Pjesma nosi Vannin autorski pečat, a uz nju glazbu potpisuje Željko Houdek, dok je sve aranžmanski oblikovao Vannin dugogodišnji suradnik Goran Kovačić. Vanna i Sergej prvi put su je uživo izveli na nedavno održanim Melodijama Jadrana te izazvali ovacije publike.

“Sergej je mladić izuzetnog talenta i divna je osoba. Sretna sam što me odabrao za mentoricu u TV showu ‘The Voice’ i nisam htjela da se na njega zaboravi kad show završi. Ideja za duet mi je došla još dok sam ga slušala na audicijama”, objasnila je Vanna. No, nije samo Vanna bila oduševljena Sergejevim talentom. Publika ga je dugo smatrala favoritom za pobjedu u “The Voiceu”, a doslovno ih je rasplakao svojom izvedbom pjesme “Još i danas zamiriši trešnja”. Nakon završetka show programa, Sergej je postao dio obitelji Universal Music Hrvatska, a ususret svojoj prvoj pjesmi koja izlazi ove jeseni, objeručke je prigrlio Vanninu ideju za duet.

Vanna ga na prevaru dovela u studio

“Suradnja s Vannom je stvarno ispunjenje snova. Drago mi je i velika je čast biti dio tako moćnog dueta”, izjavio je Sergej opisavši kako je došlo do suradnje.

“Proces nastanka je zanimljiv, čak i smiješan – naime, Vanna me dovela u studio rekavši mi da ima pjesmu koju u tom trenutku snima i ako bih došao vidjeti kako se snimaju vokali, backovi i kako se općenito kvalitetno provodi vrijeme u studiju. Nakon nekih sat vremena došla je do mene i pitala ‘znaš li tekst i melodiju’ te nakon mog odgovara koji je bio ‘ne’, samo je rekla ‘ma to ti je lagano, upadaj’, i tako je nastao ovaj duet. Pjesma govori o kompleksnosti veza i naravno rastanka. Vrlo je životna i mislim da se svatko može pronaći u njoj”, dodao je Sergej.

Huljić za svoj najskuplji projekt angažirao dečka kojeg HRT-ov žiri godinama sustavno zakida




Pred Vannom je radno ljeto, kao i jesen kada priprema veliki koncert u Tvornici Kulture. Zagrebačka publika će tako 5. listopada uživati u najvećim hitovima iz njene karijere, a posve je sigurno da će i pjesma “Dan po dan” biti na repertoaru. Prethodnim singlom “Iz inata” Vanna je nedavno najavila i skorašnji izlazak novog studijskog albuma, što posebno veseli sve ljubitelje njezinog iznimnog vokala te snažnih i emotivnih pjesama.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.