Foto: Instagram

Užitak nakon napuštanja reprezentacije: Marko Livaja u ovu aktivnost uključio je i nasljednika

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Osim što svojim talentom na terenu plijeni pozornost medija, nogometaš Marko Livaja to čini i svojim ljubavnim životom. Sa suprugom Iris Livajom u braku je godinu dana, a nekadašnja manekenka ponekad na društvenim mrežama dijeli obiteljske trenutke.

To je nedavno ponovno učinila. Naime, putem svoje Instagram priče podijelila je fotografije i snimku koje su raznježile njene brojne pratitelje.

“Dok tata čeka na golu”

Glavna zvijezda tih objava njen je sinčić Lorenzo, koji je na svijet stigao prije dvije godine. Sudeći prema viđenome, čini se kako je tata Marko dobio dostojnog nasljednika, jer je maleni Lorenzo pokazao znatan talent za igranje nogometa.

Foto: Instagram

Iris je zatim snimila te objavila i video kako se njihov sin ‘na sve četiri’ penje uz stepenice. “Dok tata čeka na golu,” napisala je uz snimku, dodajući i emotikon koji plače od smijeha. Čini se kako je ova skladna obitelj na savršen način provela nedjeljno popodne, u čemu im se pridružila i kći Elizabet.

Foto: Instagram

Podsjetimo, ljubavna priča Iris i Marka započela je 2014. godine, kada je Marku bilo tek 20 a Iris 34 godine. Zbog poveće razlike u godinama mnogi su smatrali kako im veza neće uspjeti, no par im je na najbolji način dokazao da su u krivu.

Ovaj Mamićev potez donio je milijune, ali ključan je zapravo čovjek iz sjene




Dvije godine kasnije na svijet je stigla Elizabet, koja je pet godina kasnije postala starija sestra malenom Lorenzu. Kako bi okrunili svoju ljubav prošle godine uplovili su u bračne vode, a svoju prvu godišnjicu braka proslavili su u svibnju.

Livaja je ranije ove godine postao glavnom temom medija zbog vijesti da napušta hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Njegov odlazak izazvao je burne reakcije javnosti, od kojih neki smatraju kako ga izbornik nije zaštitio kada je trebalo te da je napuštanje za njega bila dobra odluka.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.