Foto: RTL/Brak na prvu

Uzbudio RTL-ove gledatelje pa donio drastičnu odluku: ‘Osjećao sam se kao na momačkoj’

Autor: G.B.

Nakon niza singlova Alen Vlahović predstavlja svoju novu pjesmu. Ove godine radijski je voditelj osvanuo i u RTL-ovom showu “Brak na prvu” te simbolično objavljuje novu pjesmu pod nazivom “Momačka”.

“Željeli smo dobiti zvuk koji će ljude rasplesati, raspjevati i u svima nama pobuditi pozitivu. Na snimanje spota pozvao sam svoje najbolje prijatelje s kojima sam želio podijeliti ovaj lijepi trenutak i stvoriti uspomenu za cijeli život. Stvarno sam se osjećao kao na pravoj momačkoj”, rekao je Alen.

Tekst za pjesmu potpisuje Fayo koji je ujedno i producent projekta, glazbu Amir Kazić Leo, dok je aranžman radio Toni Ćosić. Kad je riječ o pjesmi, Alen ističe kako su tražili veselu pjesmu, za zabave, druženja i veselja te vjeruje kako su u tome i uspjeli. Prije više od devet godina predstavio je svoj prvi singl “Ludilo do zore”, a uz solo karijeru Alen je dio i Storma, električnog dvojca koji je nedavno objavio pjesmu “Maria sam te zvao”.

Gledatelji ga nisu štedjeli

Podsjetimo, gledatelji su početkom ove godine na RTL-u Alena imali priliku gledati u showu “Brak na prvu”, a gledatelji su posebno upamtili epizodu “vjenčanja” s medicinskom sestrom Anom.

Naime, uzbuđenje oko najvažnijeg dana u životu kod Alena je splasnulo u trenutku kad je ugledao Anu kako korača prema oltaru.

Mura Klara i Marko dobili pismo bake Vere, otkrila im tajnu: ‘To mrzim više nego išta drugo’




Iako nije previše komentirao svoju novu suprugu, razočarenje na njegov licu se nije moglo sakriti, a takvo je ponašanje na vjenčanju izazvalo je reakcije kod mnogih gledatelja, koji baš i nisu bili oduševljeni njegovim reakcijama.

 




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.