FOTO: Guliver

Unuka Elvisa Presleyja stiže u Hrvatsku: Već godinu dana se s Priscillom poteže po sudovima

Autor: G.B.

Unuka Elvisa Presleya, glumica Riley Keough idućeg mjeseca stiže u Šibenik. Ona će biti samo dio poznatih i slavnih koji će se od 8. do 11. kolovoza naći na Međunarodnom filmskom festivalu koji bi Šibeniku i tamošnjem kulturnom životu, ali i turizmu mogao dati potpuno novu dimenziju.

Riley Keough će na prvi festval doći s filmom” Sunset Sasquatch”, za kojeg se može reći da dolazi sa čuvenog festivala Berlinale.

“Već u prvoj godini festivala uspjeli smo dobiti imena kao što su Jessie Eisenberg (zvijezda filma Društvena mreža), unuka Elvisa Presleya glumica Riley Keough, braća Zeller, Goran Višnjić i drugi. Sve će to naravno biti enormna reklama za hrvatski turizam, ali i za razvijanje filmskog businessa u Hrvatskoj i privlačenje višemilijunskih produkcija, što opet utječe pozitivno i na turizam”, izjavila je organizatorica festivala Ella Mische.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)




Već godinu dana s Priscillom po sudovima

Podsjetimo, Riley i njena baka, Priscilla Presley, provele su proteklu godinu dana po kojekakvim sudovima, rješavajući imovinska pitanja koja su ostala nakon smrti Lise Marie Presley. No, to ih nije zavadilo, već čini se, još više spojilo.

O njihovoj ponovno stečenoj bliskosti svjedoči i činjenica da je Riley Keough baku povela kao podršku u velikoj noći u kojoj je bila nominirana u kategoriji glumica u ograničenoj seriji ili TV filmu za ‘Daisy Jones and The Six’.

Numerologija za Baby Lasagnu ima upozorenje: ‘Naivan je, strano mu je sve što je nisko i podlo’




Podsjetimo, nakon majčine smrti, Keough je imenovana jedinim upraviteljem imanja obitelji Presley, zbog čega je s njom u spor ušla Priscilla koja je osporavala valjanost oporuke pokojne kćeri Lise Marie Presley. Sudac je konačno riješio ovu stvar u studenom tako da je Priscilla dobila paušalnu isplatu od milijun dolara i pravo da bude pokopana pokraj Elvisa.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.