Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Ukrao pažnju legendarnoj srpskoj pjevačici: ‘A što se publika sad više slika s njim’

Autor: Marija Tomić

Sin balkanske zvijezde Dragane Mirković, za koju se nedavno pročulo da se rastaje od supruga Dragana, hrvatskog biznismena Tonija Bijelića, ukrao je svu pozornost na jednom njezinom nedavnom nastupu. Mlade obožavateljice nisu se prestale fotografirati s Markom Bijelićem, a video iz kluba postao je viralan na društvenim mrežama.

Na koncertu, Marko je podržavao majku iz publike, a mnoge obožavateljice su ga prepoznale i odmah poželjele fotografiju s njim. Na Twitteru se pojavio video s opisom: “A što se Draganina publika sad više slika sa sinom nego s njom.”

Iako vodi prilično miran život, 23-godišnji Marko Bijelić poznat je po svom zanimljivom hobiju , trkaćim automobilima, posebno Formuli 1. Više puta natjecao se u Njemačkoj na humanitarnoj utrci, što je njegovu majku ispunilo ponosom.

Foto: screenshot Instagram

Majčin strah i ponos

Dragana je tada na društvenim mrežama napisala: “Moj sin – moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek.”

Folk-diva priznala je da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila riječ o klasičnoj utrci. Ipak, ponosna je što je uspješno odvozio trku i pokazao svoju zrelost i humanost.

Dragana Mirković proslavila pedeset godina karijere: Sav prihod donirala u humanitarne svrhe




Na svom Instagram profilu, Marko dijeli nekoliko fotografija, a među glavnim motivima su automobili i cesta. Ljubav prema luksuznim automobilima naslijedio je od roditelja, koji također posjeduju nekoliko skupih automobila. Marko ne otkriva puno o sebi, ali vidljivo je da voli putovati. U svojim naglascima na Instagramu ostavio je priče iz raznih američkih gradova koje je posjetio, pokazujući svoju strast za istraživanjem svijeta.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.