Foto: Guliver Image

Uhićen je Justin Timberlake: Ovo se mnogim obožavateljima neće svidjeti

Autor: T.Š.

Vijest o uhićenju jednog od najpopularnijih pjevača današnjice, Justina Timberlakea, odjeknula je svjetskim medijima, a poznato je i zašto se popularni pjevač našao u nezavidnoj situaciji.

Justin Timberlake uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju u Hamptonsu, izjavio je za medije sudski dužnosnik, a policija ga je zaustavila u Sag Harboru nakon čega je priveden.

Sve se to dogodilo u ponedjeljak navečer, otkrio je izvor iz policije za ABC News, piše New York Post, dok mediji u Americi pišu kako okolnosti pjevačeva uhićenja nisu još poznate.

Foto: Instagram

Čeka se ishod

Očekuje se da će se Timberlake pojaviti na sudu u utorak, a koliku bi kaznu mogao dobiti, još nije poznato. Neugodna situacija događa se u trenucima kada je pjevač na svojoj svjetskoj turneji ”The Forget Tomorrow”, koja traje od travnja, a ovog tjedna nastupa u Chicagu.

Popularno zvani ‘princ popa’, prije solo karijere nastupao je s popularnom grupom NSYNC,  a neki od njegovih najvećih hitova su ”Mirrors”, ”Sexy Back”, ”Cry Me a River” i ”It’s Gonna Be Me”.

Jedna od najljepših Hrvatica glumila djevojku slavnom glumcu: Prošle su čak 22 godine




Već 12 godina je braku s glumicom Jessicom Biel, a poznat je po mladenačkoj romansi s Britney Spears, koja nije dobro završila.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.