Foto: Jure Miskovic/CROPIX

Udala se zvijezda nekad najpopularnijeg showa u Hrvata: Danas ju je teško prepoznati

Autor: F. P.

Svi koji su početkom 21. stoljeća pratili program na malim ekranima nisu mogli izbjeći jednu emisiju. Riječ je o nekoć popularnom talent showu Story Super Nova, u kojemu su uspjeh tražile brojne mlade nade te koji je nekolicini pomogao da ostvare karijeru. Među tadašnjim natjecateljima jedno ime danas se ne čuje prečesto.

Emina Arapović je 2003. godine oduševila publiku diljem zemlje izvedbama nekih od najvećih hitova. Svojim sudjelovanjem stekla je simpatije javnosti, a i dalje se pamte njene energične izvedbe na pozornici. Međutim, sada je na njenom Instagram profilu osvanuo niz fotografija koji je njene fanove ostavio u nemalom čudu.

Čini se kako je Emina konačno izrekla sudbonosno ‘da’, te se udala za svog dugogodišnjeg partnera Dejana Simića. Posebnu sreću poželjela joj je vjenčana kuma Branka, a u galeriji fotografija vidljivo je koliko se promijenila od sudjelovanja u showu. Ponosna mladenka zablistala je u bijeloj čipkastoj haljini, a osmijeh s lica nije skidala.

Foto: Screenshot/Instagram

Čestitala joj i Pamela Ramljak

“Ma jel’ mogućeeeee???!!! Nek je sa srećom”, “Nek vas Gospe čuva lipi naši mladenci”, “Čestitke od srca, sretni bili uvijek”, “Sve najbolje u zajedničkom životu, puno sreće, zdravlja i ljubavi”, “Čestitam draga Emina, moramo nazdraviti”, stale su se nizati čestitke. Među njima se našla i ona članice Feminnema, Pamele Ramljak.

Oduševila priznanjem da ne želi naplatiti 5.000 eura za objavu, a zatim objavila ovo

Podsjetimo, Emina je dospjela u fokus javnosti tijekom spomenutog showa, u kojemu je nastupala prije dugu 21 godinu. U njenom natjecateljskom repertoaru našla se i Madonnina pjesma ‘Papa Don’t Preach’, koju je otpjevala u duetu sa Valentinom Gyerek. Nakon završetka showa koji je potrajao četiri mjeseca, s ostalim finalistima je odradila turneju po Hrvatskoj.




Godinu dana nakon Story Super Nove, osvojila je prvu nagradu publike na Splitskom festivalu. Zatim se dvije uzastopne godine natjecala na Dori, gdje je nastupala sa pjesmama ‘Pa šta’ i ‘Čuvari ljubavi’. Ovih dana vrijeme joj je zauzeto nastupima na brojnim svadbama, koje redovito dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.