FOTO: Instagram

Udala se najljepša sportska novinarka na svijetu: Diletta je konačno rekla sudbonosno ‘da’

Autor: G.B.

Vjenčala se najljepša sportska novinarka svih vremena, Diletta Leotta. Sudbonosno “da” izgovorila je svom partneru Lorisu Kariusu.

Vjenčanje je održano na otoku Vulcano u Italiji, a sportska novinarka objavila je na Instagramu nekoliko fotografija s ceremonije. “Sve što sam oduvijek željela”, napisala je u opisu objave koja je u jako kratkom roku skupila nekoliko desetaka tisuća lajkova.

Na svadbi je bilo više od 160 uzvanika, među kojima je bilo i dosta slavnih ličnosti, poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)




Ljubila slavnog Turčina, ali i Ibrahimovića?

Podsjećamo, Diletta je početkom godine otkrila da se zaručila s njemačkim nogometašem, s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Ariju.

“Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti”, napisala je Diletta uz fotografije na kojima drži bebu u naručju, a Karius je ljubi u čelo. Svoju je partnericu iznenadio malom čokoladnom tortom s jednom svjećicom.

U siječnju prošle godine potvrdila je da je u vezi s plavokosim golmanom, a prije njega bila je u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom.




Malo ljudi zna da je Ruben na vjenčanju s Blankom bio svježe razvedeni čovjek

Nakon nekoliko mjeseci ljubavi, prekinuli su u rujnu 2021. godine. “S njime je priča bila prekrasna, san, bajka, munja. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se sreli, voljeli jedno drugo, živjeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on čak možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, veoma prekrasno”, rekla je nakon prekida Diletta.

Osim toga, kružile su i glasine da je bila ljubavnica slavnog Zlatana Ibrahimovića. Kako se pisalo, Zlatan je napustio jednu zabavu kako bi otišao u Dilettin hotel i iz njezine sobe nije izlazio satima. Ni jedno ni drugo nikada nisu komentirali te navode.

 

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.