FOTO: Instagram

Udala se Cecina kći: Imala je više vjenčanica, a jedna joj košta kao tri prosječne hrvatske plaće

Autor: G.B.

Ljubav između mlade pjevačice Anastasije Ražnatović i nogometaša španjolske Seville i reprezentacije Srbije, Nemanje Gudelja danas je i službeno ozakonjena.

Ceremoniji građanskog vjenčanja prisustvovale su obitelji Ražnatović i Gudelj, koje su s radošću dočekale ovaj poseban trenutak. Anastasija je zablistala u haljini od krem satena koji je odabrala za ovaj trenutak, dok se Nemanja odlučio za opuštenu varijantu. Tajno građansko vjenčanje organizirano je u krugu najbližih članova obitelji i kumova.

Crkveno vjenačnje Anastasije i Nemanje održano je u lipnju prošle godine! Anastasija se i tada odlučila na pomalo drugačiju vjenčanicu, dugu bijelu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke božice, a zadnji dio haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

FOTO: Instagram

Za cijenu ne pita

U pitanju je komad koji se u slobodnoj prodaju može naći po cijeni od od 2780 funti, odnosno 3255 eura. Taj je komad Anastasija uklopila s bijelim sandalama s visokom petom.

Što se tiče frizure, odlučila se za elegantnu punđu i decentnu šminku, a od nakita je nosila narukvicu i sat koji su dizali cjelokupni dojam.

Tita sablaznila pjesma Bijelog dugmeta: Poslije osam sekundi učinio nešto nezamislivo za ono doba




Podsjetimo, Anastasija već neko vrijeme živi u Sevilli sa suprugom Nemanjom Gudeljom s kojim je pronašla sreću, a njen brat Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

“Anastasija živi svoj život, baš sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno”, rekao je on nedavno.

Inače, sin Svetlane Cece RažnatovićVeljko, prije nekoliko godina počeo se bavi svinjogojstvom. Čini se da jabuka ne pada daleko od stabla s obzirom na to da je upravo njegova majka završila srednju poljoprivrednu školu – smjera svinjogojstvo. O tome je nedavno pričao u jednom podcastu.




“Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za djecu. To je bilo na ženinu inicijativu. Punac mi uzgaja piliće, a ja praščiće, imamo svoju farmu. Ne nedostaje mi Beograd, ni malo. Za mene je selo puno bolje, a Titel je stvarno prelijep. Uživam u rijeci, u divljini, brdu… Ne volim gužvu, promet, nisam takav. Pritom, na 20 minuta sam od Zrenjanina, a na 50 od Beograda, tako da sam blizu”, rekao je Veljko u “Laganom podcastu”.

FOTO: Instagram

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.