Foto: Pedja Milosavljevic/ CROPIX

U jeku skandala sa Sevkom i Duškom, Karleuša iznenadila potezom: Mnogi zurili gdje nisu trebali

Autor: G.B.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša u nedjelju je izašla na lokalne izbore u Beogradu. Pozornost je, dakako, privukla netom nakon što je ušla u same prostorije izbora. Za ovaj važan dan odjenula je bijelu haljinu koja je imala i dodatak sa stražnje strane – dok je hodala, izgledala kao da je obukla trobojnicu. Kako ispod haljine nije imala grudnjak, mnogi su zurili i gdje nisu trebali.

Karleuša je na Instagramu napisala: “Obavila sam građansku dužnost i glasala. Svatko treba glasati i dati svoj doprinos za bolje sutra naše zemlje”, napisala je te dodala da je haljinu dizajnirala Marija Marković. Modna dizajnerica je zatim na Instagram profilu napisala: “Haljina po mjeri za moju dragu prijateljicu.”

Karleušini pratitelji su primijetili da njezina haljina podsjeća na još jednu poznatu haljinu: “Inspiracija je bila Cate Blanchett u Cannesu ove godine.” Holivudska glumica je prije nekoliko dana prošetala crvenim tepihom u zanimljivoj haljini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)




Kraj drame sa Severinom se ne nazire

Podsjetimo, srpska pjevačica Jelena Karleuša već danima ne prestaje prozivati hrvatsku megazvijezdu Severinu niti joj slati indirektne ili direktne poruke putem društvenih mreža. Podsjetimo, nakon što je naša pjevačica poslala Karleuši prepisku s njenim suprugom Duškom Tošićem, u kojoj on pokušava flertati s njom putem poruka. Jelena je u ponedjeljak ujutro gostujući u “Ćirilici” rekla da je jednom prošla pored Severine, ali da je nije prepoznala.

Sada se Karleuša ponovno oglasila i na svojim društvenim mrežama podijelila pjesmu “Muškarac koji mrzi žene” uz riječi: “Od hiljadu Severina budi Karleuša”.

Nives Ivanković puna samokritika: ‘Izgledam kao otvorena osoba, ali nije istina, dosadna sam’




Nedavno se o svemu oglasio i sam Tošić. Prema njegovim riječima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažira Severinu da im zapjeva na zabavi: “Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i povodom toga sam želio organizirati zabavu, a moji prijatelji su mi putem WhatsAppa predložili da pozovem Severinu. Eto, to je razlog mog kontakta”, rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsjetimo, rat između Severine i Karleuše počeo je nakon što je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pjevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu. U njemu splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, a kako je Karleušu očito razbjesnila UN-ova rezolucija, iskopala je ovo Severinino staro gostovanje na televiziji i stavila na Facebook.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.