Foto: RTL/Screenshot

‘U ime Oca i Sina i Duha Svetoga’ Nikolina Pišek u verbalnom obračunu, sve zbog jednog pitanja

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Voditeljica Nikolina Pišek ponovno se našla usred medijske pozornosti, nakon što je Una TV na svom Instagram profilu podijelila isječak iz emisije Donna, koja je i ranije izazvala razne reakcije.

Naime, isječak prikazuje voditeljicu koja je ušla u verbalni obračun oko toga treba li ili ne jesti meso.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

“Povrće je također zaraženo pesticidima, ali tim povrćem se hrani ona krava koju si ti upravo pojela. I to se u njoj taloži godinama,” započela je Nikolina obraćajući se voditeljici Dejani Rosuljaš. Dejana je na to odgovorila: “Znači po tvojem mišljenju bolje je te pesticide odmah pojesti sa povrćem, a ne pustiti kravu da ih preradi?” Nikolina je zatim izjavila da se puno manja količina pesticida konzumira putem povrća nego putem mesa.

“Puno manje nego kada pojedeš godine i godine uzgoja nataloženo u jednoj šnicli te krave,” dodala je. U sve se umiješala i voditeljica Baya Bangue, upitavši Dejanu je li svjesna činjenice da je konzumacijom kravljeg mesa u sebe unijela i sve antibiotike koje je krava dobila.




Ova verbalna razmjena kod pratitelja je izazvala smijeh i podrugivanje. “Tko o čemu, krave o kravama!”, “Zato smo i propali kao narod i nacija”, “Sve nestručna lica na pozicijama da podučavaju i rukovode”, “U ime Oca i Sina i Duha Svetoga”, neki su od komentara iznenađenih gledatelja.

Čini se da je sve to ipak bilo u dobrom duhu, sudeći po komentaru u kojem se sama Nikolina obratila Dejani. “Kada ćemo opet na megdan? Fali mi svađa s tobom,” napisala je Pišek, na što je dobila odgovor: “I meni! Nadam se da se svađamo od rujna, nakon što dobro napunimo baterije.”

Čitajte više:




BURNA SVAĐA U STUDIJU! Voditeljica Dejana brutalno spustila Nikolini Pišek, a gledatelji je optužili za foliranje: ‘Kožne cipele i torbe ne smetaju, a meso je fuj’

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.