Foto: Guliver Image (Media Punch)

U 44. godini preminuo producent serije koju su Hrvati obožavali: ‘Svijet je puno izgubio’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Proteklog vikenda svijet je pretrpio još jedan značajan gubitak. Kevin Turen, producent serije ‘Euphoria’ koja je postigla znatnu gledanost i u Hrvatskoj, iznenada je preminuo u dobi od samo 44 godine.

Vijest o smrti potvrdio je u nedjelju njegov otac za američke medije, u kratkoj ali veoma emotivnoj izjavi.

Ostavio suprugu i dva sina

“Kevin je bio toliko poseban, svijet će postati manji bez njega,” rekao je Edward Turen za Deadline. Uzrok smrti trenutno još nije poznat, a Kevin je iza sebe ostavio suprugu Evelinu te sinove Jacka i Jamesa.

Foto: Guliver Image (Media Punch)

Turenov blizak prijatelj, Jay Penske, također se oprostio od preminulog producenta. “Naše srce se slama zbog njegove obitelji, i osjećamo dubok gubitak. Kevin će nam jako nedostajati, ovaj grad izgubio je jednu od svojih najsjajnijih zvijezda,” izjavio je.

Producirao film Nicolasa Cagea

Osim popularne HBO-ove serije ‘Euphoria’, Kevin je producirao i ‘The Idol’. Njegov najnoviji producentski projekt bio je film ‘Nepodnošljiva težina golemog talenta’, u kojem su glavne uloge glumili Nicolas Cage i Pedro Pascal.

Sinéad O’Connor je imala ‘majku iz pakla’: Na pitanje zašto ju je zlostavljala dobila jeziv odgovor




Podsjetimo, krajem srpnja ove godine napustila nas je još jedna zvijezda ove serije koju su i Hrvati obožavali. Glumac Angus Cloud pronađen je mrtav u svojem domu u Oaklandu, u dobi od 25 godina, i to samo tjedan dana nakon što je Cloud sahranio vlastitog oca.

“Teškog srca smo se danas morali oprostiti od nevjerojatnog čovjeka. Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je svima nama bio poseban na mnogo načina,” izjavila je njegova obitelj za medije. Istragom je dokazano kako se Angus slučajno predozirao kombinacijom metamfetamina, kokaina, fentanila te benzodiazepana.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.