Foto: RTL

Nikolina i Mato su prvi par koji je spojila Ljubav je na selu: Evo kako su završili

Autor: T.Š.

Ususret 17. sezoni ‘Ljubav je na selu‘, koja kreće ove jeseni, gledatelji se prisjećaju brojnih sudionika iz ranijih sezona pa smo se tako prisjetili i prvog para kojega je spojio ovaj reality.

Naime, Nikolina Trgovac iz Svete Jane pokraj Zagreba ugledala je Matu Smolčića iz Retkovca kako na televiziji traži ljubav te se doslovno zaljubila u njega preko ekrana.

Sve je počelo kada je Nikolina s majkom gledala emisiju i ugledala Matu na TV ekranu. “On mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet”, rekla je tada majci.

Foto: RTL

Proširenje obitelji

Te riječi su joj se, zahvaljujući vlastitoj inicijativi i ‘Ljubav je na selu’, obistinile. Naime, pet mjeseci nakon što ga je vidjela na TV-u, Nikolina je skupila hrabrost da podigne slušalicu i nazove Matu, koji ni sa jednom kandidatkinjom iz emisije nije kliknuo, dok mu se Nikolina  odmah svidjela.

Prvih mjesec dana održavali su vezu preko telefona, a zatim su se počeli viđati. Ona je posjećivala njega u Retkovcima, a on nju u Zagrebu. Nakon sedam mjeseci su se vjenčali.

Isplivale zanimljivosti o novoj sezoni Ljubav je na selu: ‘Dosta sam plakala s njima’




“Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj”, ispričala je tada Nikolina, koja je brzo nakon vjenčanja rodila prvo dijete, kćer Ljubicu, a  obitelj se nakon toga još širila te i danas uživaju u lijepom obiteljskom životu.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.