Foto: Facebook/Dobro jutro, Hrvatska

Doris Pinčić morala ispravljati Meštra zbog gafa s Vatrenima: Neugodan lapsus popratio podsmijeh

Autor: T.Š.

Subotnja emisija Dobro jutro, Hrvatska na HRT-u počela je najavom večerašnje utakmice Vatrenih na Europskom prvenstvu. Uzbuđeni voditelji Doris Pinčić Guberović i Davor Meštrović Mešta, pojavili su se u odjevnim kombinacijama s crveno-bijelim poljima u znak podrške Vatrenima, koji večeras započinju svoj pohod na EURO 2024 utakmicom protiv Španjolske.

Doris je najprije istaknula kako je danas navijački dan za Hrvatsku, a Mešin je krenuo najaviti emisiju i utakmicu, koju će gledatelji moći pratiti na HRT2, no dogodio mu se neugodan lapsus.

“Dobro jutro, lijepo vas pozdravljamo, 17:50”, započeo je Mešin pomalo se podsmjehujući: “Mislim naša emisija će početi u 16:50…”, krenuo je govoriti, na što se ubacila Doris: “E, ali utakmica počinje u 18, istražila sam ti, ovo je ono samo početak, znaš dok je himna, dok izlaze i to, ali igra počinje u 18”.

Dobro vam ovo navijačko jutro!!! Danas navijamo na najjače!!!

Objavljuje Dobro jutro, HrvatskaSubota, 15. lipnja 2024.

 

“Neka traje što duže”

“I sad ćeš ti propustit himnu, izlazak i sve”, komentirao je Mešin, na što mu je Doris odgovorila: “Ne daj Bože, to je najbolji dio utakmice, ne dolazi u obzir”, našalila se.




“Znači u 17:50 najkasnije, uz naš drugi program, šaljemo samo najbolje želje, najbolje vibracije, navijamo za Hrvatsku večeras kao uvod u naše igranje na svjetskom prvenstvu”, rekao je Mešin, na što ga je Doris ispravila i rekla kako je riječ o europskom prvenstvu.

“Neka traje što duže”, rekao je Mešin, a Doris je dobacila: “Za nas neka traje od kraja ako je moguće”.

Doris u Dobro jutro Hrvatska odgovorila Meštru na pitanje: Ovo o njoj mnogi nisu znali




“Htio sam reći, cijeli svijet navija za Hrvatsku. Gdje god ima Hrvata, a ima nas širom svijeta, svi će danas biti od 17.50(ponovno se počeo smijati) uz program HRT-a”, dodao je Mešin. “A blago onima koji će biti i na stadionu uz naše Vatrene”, dodala je voditeljica.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.