Foto: Instagram

Ana otkrila u koju zemlju odlazi pa opet komentirala Alena: ‘Za poželjeti’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Medicinska sestra Ana Jakuš, koju je javnost upoznala u sociološkom eksperimentu Brak na prvu, gdje su je eksperti spojili s pjevačem i radijskim voditeljem Alenom Vlahovićem, odlučila je dati otkaz u jednoj zagrebačkoj bolnici i sreću potražiti van granica Lijepe Naše.

Nakon što je otkrila da odlazi, pratitelje je zanimalo kamo, no Ana nije odmah otkrila tu informaciju već je detalje otkrila kroz Instagram Storyje.  Naime, Anina dugogodišnja želja je da se zaposli u inozemstvu. “Gdje ideš?”, upitali su je pratitelji, na što je ona odgovorila zastavom Norveške.

“Misliš li danas da su tvoje reakcije bile ok u “Braku na prvu”? Ništa loše, samo tvoj osvrt sada kada si hladne glave”, zanimalo je fanove. “I predobra sam bila”, odgovorila je Ana.

Pratitelje je zanimalo koliko dugo Ana uči norveški. “Devet mjeseci idem na tečaj i učila sam sama ranije”, napisala je, a onda je uslijedilo pitanje o Alenu. Na pitanje kakav je on, kratko je odgovorila: “Za poželjeti, drugome”.

Otkrila je i da više nije u kontaktu s Alenom, a na pitanje diraju li je negativni komentari, odgovorila je: “Ni najmanje, tek sad vidim koliko školovanih psihologa imamo”.

Podsjetimo, ranije se o njihovom odnosu oglasio i Alen. Njemu je posebno zasmetala njihova komunikacija putem društvenih mreža. Za Anu kaže kako joj želi svu sreću u daljnjem životu, ali i priznaje da nakon emisije nisu ostali u kontaktu.

Ana iz Braka na prvu odlazi iz Hrvatske: ‘Suza više nemam




“Nemamo nikakav odnos. Ne čujemo se. Na nedavno pitanje na Instagramu zašto ne pratim svoju ‘ženu’ napisao sam ‘pogrešna adresa’. Pod time mislim da su igrice koje je igrala ‘dodavat ću te-obrisat ću te’ dječja posla i nemam vremena za takve gluposti”, zaključio je Vlahović.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.