Foto: Nova TV/IN magazin

Trudna Hana Huljić osvanula u javnosti prvi put: Svi su gledali jedan detalj

Autor: F. P.

Pjevačica Hana Huljić Grašo jedno je od najistaknutijih imena domaće glazbene scene. Osim što iza sebe ima potporu proslavljenih roditelja Vjekoslave i Tončija Huljića, u životu uz nju vjerno korača i pjevač Petar Grašo, kojemu je Hana 2021. godine rodila kćer Albu.

Nedavno su iz Splita stigle divne vijesti za fanove ovog skladnog para. Naime, sam Grašo je potvrdio kako će ponovno postati roditelji jer Hana očekuje drugo dijete. Ove vijesti izazvale su oduševljenje na mrežama, a Hanin otac Tonči vijesti nije dodatno komentirao.

Istu večer kada je većina Hrvatske pratila Eurosong na malim ekranima, Petar Grašo je u Splitu održao koncert. Povod tome je bio blagdan svetog Duje 7. svibnja, a nastup je bio poseban za Grašu. Naime, u prvim redovima ga je pratila Hana, kojoj je ovo bilo prvo javno pojavljivanje nakon vijesti o trudnoći.

Foto: Jakov Prkic/CROPIX

Odjećom prikrila zaobljeni trbuh

Za tu priliku odabrala je jednostavnu bijelu košulju, preko koje je nosila bež sako sa sjajnim uzorkom. Mnoštvo okupljenih za njom je okretalo glavu kako bi vidjeli lagano zaobljeni trbuh, kojeg je Hana odjećom vješto prikrila da je izgledalo kao da uopće nije trudna.

Baby Lasagna nije vjerovao što se događa usred nastupa: ‘Bio je to nadrealan prizor’

Podsjetimo, Hana i Grašo u bračnu luku su uplovili u veljači 2021. godine, u crkvi sv. Dominika u Splitu. O njihovom bajkovitom vjenčanju i dalje se priča, a u srpnju iste godine stigla im je i kruna ljubavi. Hana je tada na svijet donijela malenu Albu, koju i Vjekoslava i ‘dida Tonči’ neskriveno obožavaju.




“Moja kći Hana je divna majka, a Vjeka sjajna baka koja uskoči kad god zatreba pomoć. Njen veliki problem i velika dobrobit u životu je to što je halo-efekt nevjerojatan. Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno”, izjavio je Tonči prošle godine za medije.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.