Foto: Dusko Marusic/CROPIX

Trifunović se oglasio prvi put nakon što je pušten iz pritvora: ‘Imao sam 6000 propuštenih poziva’

Autor: B.G.

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se na svom Instagram profilu prvi put nakon što je prije nekoliko dana pušten iz pritvora.

”Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Preodgojen. Bolji. Sportaš. Svi na izbore”, napisao je na Instagramu.

Podsjetimo, Trifunović je sredinom travnja priveden na beogradskom Voždovcu, nakon što je, kako prenose srpski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. Obojici je određeno zadržavanje u pritvoru. Trifunoviću to nije bio prvi put u beogradskom pritvoru – isto se dogodilo u listopadu prošle godine, kada je glumac 24 proveo u pritvoru zbog neplaćene parkirne kazne. Pri uhićenju je tada policajcima uputio nekoliko uvreda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)




Problemi koji traju još od rujna

Podsjetimo, problemi s Trifunovićem započeli su još u rujnu prošle godine, kada se našao u problemima s hrvatskom policijom. U dva navrata su ga priveli zbog ljubimca – prvi put je psa držao bez nadzora, da bi ga zatim splitskim ulicama šetao bez povodca.

Trifunović je nedugo nakon nevolja u gradu pod Marjanom dobio i zabranu ulaska u Hrvatsku, kao i u šengenski prostor općenito. O svemu su se dosad između ostalog oglasili voditelj Velimir Bujanec, kao i pisac i kolumnist Ante Tomić kojemu je glumac i odgovorio putem mreža.

Hrvati o ovoj temi ne znaju puno, a važnija je od svega: ‘O tome treba pričati, a ne o politici’




“Uvijek radije budala nego pi**ica. Ajmo Ante još koju kolumnu, nije 50 eura za baciti. Ante, nikada nisam mislio za tebe da si dobar čovjek. Vrlo brzo si se, već na tim čitaćim probama pokazao kao pi*da. I to si oduvijek bio. Nabaci svoj šešir i nastavi raditi dobar posao”, napisao je Trifunović u objavi, koja je u međuvremenu uklonjena.

 

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.